Работал в 6 компаниях   17 лет 6 месяцев

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, FMCG

Регіональний менеджер

ДП "Капарол Україна"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 2 месяца

07.2023 - по настоящее время

Розвиток і організація роботи дистриб’юторів і DIY східного регіону- Полтава, Суми, Харків. Організація роботи всіх каналів продажу відповідно до цілей і пріоритетів компанії.Аналіз реалізації продукції на території. Моніторинг ситуації на закріпленій території. Створення довірчих відносин і підвищення лояльності до компанії з боку клієнтів.Контроль за дотриманням комерційної політики компанії.Контроль дебіторської заборгованості.Проведення переговорів, органазація демонстрацій і підготовка документації для укладення договорів.

Менеджер

ТОВ "Трейд Інвест"

FMCG

1 год 3 месяца

03.2021 - 06.2022

Управління внутрішньою логістикою.Організація безперебійної роботи складу.Контроль за своєчасною обробкою замовлень.Контроль товарного запасу та своєчасного поповнення залишківОрганізація інкасації.

Досягнення:Забезпечення безперебійної роботи рітейлу.

Регіональний менеджер з продажу

ЛД Інвест ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

10 месяцев

05.2020 - 03.2021

Організація продажу інструментів King Tony, De Walt, Knipex, компрессорного обладнання Fiac(входе в группу Atlas Copco). Розвиток дилерської мережі. Проведення переговорів, демонстрацій і підготовка документації для укладення договорів з підприємствами південно-східного регіону -Дніпро, Запоріжжя, Полтава, Харків, Кропивницький, Черкаси, Суми, Донецьк і Луганськ на підконтрольних територіях.Реалізація планів продажів на території шляхом організації роботи у всіх каналах збуту відповідно до цілей і пріоритетів компанії.Робота з усіма каналами збуту - лінійна роздрібна торгівля, ключова роздрібна торгівля (національні та локальні мережі), оптова торгівля, В2В, "бюджетники".Контроль за дотриманням комерційної політики компанії.Контроль дебіторської заборгованості.

Регіональний менеджер з продажу південно-східного регіону

Макіта Україна ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

4 года 10 месяцев

11.2013 - 09.2018

Розвиток і організація роботи дилерської мережі. Проведення переговорів, демонстрацій і підготовка документації для укладення договорів з підприємствами південно-східного регіону.Виконання планів продажів.Організація роботи дилерів відповідно до цілей і пріоритетів компанії.Запуск проекту по роботі з кінцевими споживачами, який став одним з ключових рішень по компенсації зниження обсягу ринку.Аналіз реалізації продукції на території. Створення довірчих відносин і підвищення лояльності до компанії з боку клієнтів. Моніторинг ситуації на закріпленій території.Контроль за дотриманням комерційної політики компанії дилерами.

Територіальный менеджер

ТЕРРА ФУД, ГРУППА КОМПАНІЙ

FMCG

2 года 2 месяца

09.2011 - 11.2013

Супервайзер

Carlsberg Ukraine, PJSC

FMCG

6 лет 10 месяцев

03.2004 - 01.2011

Ключевая информация

Досвід роботи в організації і управлінні продажів близько 20 років. Навички ведення переговорів із керівництвом дистриб'юторських компаній, власниками бізнесу. Робота з національним та локальним ключовими мережами. Управління торговими командами прямих продажів та дистриб'юторів.

Учился в 2 заведениях

ПДАБА

Экономіка підприємств/економіст

Дніпро, 2009

ДПК

Менеджмент виробничої сфери/менеджер

Дніпро, 1997

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Проведення перемовин

Київ, 2009

Carlsberg

Контроль дебеторської заборгованності

Запоріжжя, 2008

Carlsberg

Підбір та навчання персонала

Запоріжжя, 2007

Carlsberg

Переконання заперечень

Запоріжжя, 2006

ВВН

Етапи торгівельного візиту

Запоріжжя, 2005

ВВН

Етапи торгівельного візиту

Дніпро, 2001

ТОВ ТБ МЕГАПОЛІС

Олексій Миколайович

Регіональний менеджер, керівник відділу продажів, представник в Україні та її регіонах

Днепр

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад