Работала в 5 компаниях 9 лет 9 месяцев
Государственный сектор, Промышленность и Производство
Інженер хімічних технологій
ПрАТ"КЕВРЗ"
Государственный сектор
5 месяцев
01.2024 - по настоящее время
Лаборант химического анализа
ПрАТ "КЕВРЗ"
Государственный сектор
5 лет 8 месяцев
10.2018 - по настоящее время
технолог
Мошуровский консервный завод.
Промышленность и Производство
7 месяцев
10.2017 - 05.2018
майстер виробничої лабораторії
ЕтноПродукт
Промышленность и Производство
1 год 3 месяца
06.2016 - 09.2017
лаборант хім-бак аналізу
Мілкіленд-Україна, ТОВ
Промышленность и Производство
1 год 11 месяцев
06.2014 - 05.2016
Ключевая информация
Училась в 2 заведениях
БНАУ
технологія переробки продуктів тваринництва
Біла Церква, 2019
СумДУ
інженер-еколог
Суми, 2015
Курсы, тренинги, сертификаты
Теорія професійного сироваріння від Academy of cheese (Великобританія),та Procheese Академії (Україна).
Відпрацювання технологічних процесів та усунення дефектів у крафтовому сироварінні.Поглиблене вивчення технології виготовлення альпійських сирів.
Валентина
Валентина
Технолог молочної промисловості
Киев
Голосеевский район, Оболонский район, Печерский район, Подольский район, Святошинский район, Соломенский район, Шевченковский район
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад