Працювала в 5 компаніях 9 років 9 місяців
Державний сектор, Промисловість та Виробництво
Інженер хімічних технологій
ПрАТ"КЕВРЗ"
Державний сектор
5 місяців
01.2024 - до теперішнього часу
Лаборант химического анализа
ПрАТ "КЕВРЗ"
Державний сектор
5 років 8 місяців
10.2018 - до теперішнього часу
технолог
Мошуровский консервный завод.
Промисловість та Виробництво
7 місяців
10.2017 - 05.2018
майстер виробничої лабораторії
ЕтноПродукт
Промисловість та Виробництво
1 рік 3 місяці
06.2016 - 09.2017
лаборант хім-бак аналізу
Мілкіленд-Україна, ТОВ
Промисловість та Виробництво
1 рік 11 місяців
06.2014 - 05.2016
Ключова інформація
Навчалась в 2 закладах
БНАУ
технологія переробки продуктів тваринництва
Біла Церква, 2019
СумДУ
інженер-еколог
Суми, 2015
Курси, тренінги, сертифікати
Теорія професійного сироваріння від Academy of cheese (Великобританія),та Procheese Академії (Україна).
Відпрацювання технологічних процесів та усунення дефектів у крафтовому сироварінні.Поглиблене вивчення технології виготовлення альпійських сирів.
Валентина
Валентина
Технолог молочної промисловості
Київ
Голосіївський район, Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Святошинський район, Солом'янський район, Шевченківський район
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому