Работала в 9 компаниях 15 лет 10 месяцев
Промышленность и Производство, АПК (Агропромышленный комплекс)
Менеджер (управитель) систем харчової безпеки
ПрАТ "Боровицьке"
Промышленность и Производство
4 года 4 месяца
07.2020 - по настоящее время
Провідний інженер із стандартизації та якості
ПрАТ "Черкасихліб"
Промышленность и Производство
4 года 11 месяцев
12.2019 - по настоящее время
Інженер із стандартизації та якості
ПАТ "Черкаський хлібокомбінат"
Промышленность и Производство
3 года 7 месяцев
05.2016 - 12.2019
інженер-технолог І категорії
ПАТ "Черкаський хлібокомбінат"
Промышленность и Производство
2 года 6 месяцев
11.2013 - 05.2016
Інженер-лаборант
ТОВ "Комбінат хлібопродуктів "ТАЛНЕ" з іноземними інвестиціями"
АПК (Агропромышленный комплекс)
1 год
10.2012 - 10.2013
Інженер-лаборант
ТОВ "Комбінат хлібопродуктів "ТАЛЬНЕ"
АПК (Агропромышленный комплекс)
1 год 8 месяцев
02.2011 - 10.2012
технік-лаборант
ДП ДАК "Хліб України" "Тальнівський комбінат хлібопродуктів"
АПК (Агропромышленный комплекс)
1 год 4 месяца
10.2009 - 02.2011
Інженер центрального диспетчерського пункту
ТОВ "Цукровий комбінат"
Промышленность и Производство
3 месяца
07.2006 - 10.2006
лаборант
ТОВ "Краєвид"
Промышленность и Производство
2 месяца
09.2005 - 11.2005
Проводила хімічні дослідження сировини, напівфабрикатів та готової продукції у лабораторії цукрового дослідження
Училась в 3 заведениях
Державний технологічний університет
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування, спеціальність "Технології продуктів бродіння та виноробства"
Черкассы, 2019
Державний технологічний університет
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування, спеціальність "Харчові технології та інженерія"
Черкассы, 2018
Технікум харчових технологій Національного університету харчових технологій
Спеціальність "Виробництво цукристих речовин"
Смела, 2006
Владеет языками
Русский
свободно
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
Системи менеджменту якості (Стандарт ISO 9001), Системи екологічного менеджменту (Стандарт ISO 14001), Системи менеджменту безпечності харчових продуктів (Стандарт ISO 22000), Основи організації та проведення внутрішніх аудитів (Стандарт ISO 19011)
За результатами навчання успішно склала іспит отримала кваліфікацію "Аудитор систем менеджменту"
Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач
On-line курси від Prometheus за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства. Отримала сертифікат.
Внутрішній аудитор
Навчальний курс на тему: Принципи НАССР та вимоги міжнародного стандарту ISO 22000:2018 "Системи управління безпечністю харчових продуктів", основи організації та проведення внутрішніх аудитів ISO 19011:2018. Отримала сертифікат внутрішнього аудитора.
Семінар-практикум
Тема семінару: "НАССР своїми руками: інновації, виклики, рішення". Організатори: спеціалізований журнал "Управління якістю" та ТОВ "Онлайн-медіа". Отримала сертифікат.
ДП "Укрметртестстандарт"
Семінар на тему: "Європейський підхід до проведення державного контролю харчових продуктів в Україні. Випробування окремих забруднюючих речовин. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні, що може ввести в оману тощо", отримала свідоцтво.
ISO 9001:2015, ISO 22000:2017
Підвищення кваліфікації в Державному закладі освіти "Одеський інститут післядипломної освіти" Національного університету харчових технологій, отримала свідоцтво
Standart Innovation Group
Семінар на тему: Маркування та пакування харчових продуктів. Нові закони та стандарти", отримала сертифікат
Системи управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ ISO 22000:2007. Внутрішній аудит"
Пройшла навчання за темою "Системи управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ ISO 22000:2007. Внутрішній аудит", склала іспит і отримала сертифікат, дійсний до 30.05.2021 р
Дополнительная информация
Компьютерные навыки
Добре володію текстовим і графічним редакторами, інтернет, 1С:8,2 Виробництво.
Водійське посвідчення
Категорія В
Тетяна
Тетяна
Менеджер з сертифікації / менеджер систем харчової безпеки / начальник лабораторії
Черкассы
полная занятость
Характер работы: удаленная работа, гибридная
Обновлено 1 месяц назад