Працювала в 9 компаніях 15 років 10 місяців
Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс)
Менеджер (управитель) систем харчової безпеки
ПрАТ "Боровицьке"
Промисловість та Виробництво
4 роки 4 місяці
07.2020 - до теперішнього часу
Провідний інженер із стандартизації та якості
ПрАТ "Черкасихліб"
Промисловість та Виробництво
4 роки 11 місяців
12.2019 - до теперішнього часу
Інженер із стандартизації та якості
ПАТ "Черкаський хлібокомбінат"
Промисловість та Виробництво
3 роки 7 місяців
05.2016 - 12.2019
інженер-технолог І категорії
ПАТ "Черкаський хлібокомбінат"
Промисловість та Виробництво
2 роки 6 місяців
11.2013 - 05.2016
Інженер-лаборант
ТОВ "Комбінат хлібопродуктів "ТАЛНЕ" з іноземними інвестиціями"
АПК (Агропромисловий комплекс)
1 рік
10.2012 - 10.2013
Інженер-лаборант
ТОВ "Комбінат хлібопродуктів "ТАЛЬНЕ"
АПК (Агропромисловий комплекс)
1 рік 8 місяців
02.2011 - 10.2012
технік-лаборант
ДП ДАК "Хліб України" "Тальнівський комбінат хлібопродуктів"
АПК (Агропромисловий комплекс)
1 рік 4 місяці
10.2009 - 02.2011
Інженер центрального диспетчерського пункту
ТОВ "Цукровий комбінат"
Промисловість та Виробництво
3 місяці
07.2006 - 10.2006
лаборант
ТОВ "Краєвид"
Промисловість та Виробництво
2 місяці
09.2005 - 11.2005
Проводила хімічні дослідження сировини, напівфабрикатів та готової продукції у лабораторії цукрового дослідження
Навчалась в 3 закладах
Державний технологічний університет
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування, спеціальність "Технології продуктів бродіння та виноробства"
Черкассы, 2019
Державний технологічний університет
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування, спеціальність "Харчові технології та інженерія"
Черкассы, 2018
Технікум харчових технологій Національного університету харчових технологій
Спеціальність "Виробництво цукристих речовин"
Смела, 2006
Володіє мовами
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Системи менеджменту якості (Стандарт ISO 9001), Системи екологічного менеджменту (Стандарт ISO 14001), Системи менеджменту безпечності харчових продуктів (Стандарт ISO 22000), Основи організації та проведення внутрішніх аудитів (Стандарт ISO 19011)
За результатами навчання успішно склала іспит отримала кваліфікацію "Аудитор систем менеджменту"
Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач
On-line курси від Prometheus за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства. Отримала сертифікат.
Внутрішній аудитор
Навчальний курс на тему: Принципи НАССР та вимоги міжнародного стандарту ISO 22000:2018 "Системи управління безпечністю харчових продуктів", основи організації та проведення внутрішніх аудитів ISO 19011:2018. Отримала сертифікат внутрішнього аудитора.
Семінар-практикум
Тема семінару: "НАССР своїми руками: інновації, виклики, рішення". Організатори: спеціалізований журнал "Управління якістю" та ТОВ "Онлайн-медіа". Отримала сертифікат.
ДП "Укрметртестстандарт"
Семінар на тему: "Європейський підхід до проведення державного контролю харчових продуктів в Україні. Випробування окремих забруднюючих речовин. Метрологічні вимоги до фасованих продуктів. Інформація на маркуванні, що може ввести в оману тощо", отримала свідоцтво.
ISO 9001:2015, ISO 22000:2017
Підвищення кваліфікації в Державному закладі освіти "Одеський інститут післядипломної освіти" Національного університету харчових технологій, отримала свідоцтво
Standart Innovation Group
Семінар на тему: Маркування та пакування харчових продуктів. Нові закони та стандарти", отримала сертифікат
Системи управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ ISO 22000:2007. Внутрішній аудит"
Пройшла навчання за темою "Системи управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ ISO 22000:2007. Внутрішній аудит", склала іспит і отримала сертифікат, дійсний до 30.05.2021 р
Додаткова інформація
Компьютерные навыки
Добре володію текстовим і графічним редакторами, інтернет, 1С:8,2 Виробництво.
Водійське посвідчення
Категорія В
Тетяна
Тетяна
Менеджер з сертифікації / менеджер систем харчової безпеки / начальник лабораторії
Черкаси
повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота, гібридна
Оновлено 2 місяці тому