Работал в 2 компаниях 32 года 11 месяцев
Промышленность и Производство
технолог, агентство
ТАТfoodTechnology
Промышленность и Производство
32 года 10 месяцев
01.1992 - по настоящее время
Разработаем по Вашим описаниям и внедрим на Вашем оборудовании:
Кондитерские изделия, а именно:
- кондитерские & шоколадные глазури
- пралиновые начинки & конфеты
- помадные конфеты
- сбивные конфеты
- жевательные конфеты
- пастила, лукум
- нуга, двуслойные батоны
- конфеты «асорти»
- мармелад
- карамель
- шоколад
- криспи
- ирис
- макароны(макаруны)
- маршмеллоу
- зефиры, в т.ч. "angel kisses"
Термостабильные и нетермостабильные начинки:
- начинки фруктовые, в т.ч маковая
- начинки жировые
- начинки молочные
- - Кисломолочные (творожная и имитационная)
- - Сгущенное молоко
- - Ириска (вареное сгущенное молоко)
- начинки кулинарные
Мучные:
- печенье
- пряники
- круасаны
- мафины
- вафли
- крекер
- слойка
- торты
- хлебобулочные изделия
Сгущенное молоко
Творог
Сметана
Сметанный продукт
Сыр твердый
Сыр плавленый
Сырный продукт
Сырный десерт
Снеки
- Батоны зерновые
- Батоны жевальные
- Батоны протеиновые
- Каши быстрого приготовления
- Мюсли
- Гематоген
Смеси спортивного питания
Функциональные напитки
Соки та сокосодержащие напитки
Вода столовая и "сладкая"
Соусы
- кетчупы
- майонезы
- соусы "фантазийные"
Консервация
Вермишель, спагетти
Розробимо за вашими описами та впровадимо на вашому обладнанні:
Кондитерські вироби, а саме:
Кондитерські та шоколадні глазурі
Пралінові начинки та цукерки
Помадні цукерки
Збивні цукерки
Жевальні цукерки
Пастила, лукум
Нуга, двошарові батони
Цукерки "асорти"
Мармелад
Карамель
Шоколад
Кріспі
Ірис
Макарони (макаруни)
Маршмеллоу
Зефіри, в т.ч. "angel kisses"
Термостабільні та нетермостабільні начинки:
Начинки фруктові, в т.ч. макова
Начинки жирові
Начинки молочні
Кисломолочні (творожна та імітаційна)
Згущене молоко
Іриска (варене згущене молоко)
Начинки кулінарні
Мучні:
Печиво
Пряники
Круасани
Мафіни
Вафлі
Крекер
Слойка
Торти
Хлібобулочні вироби
Згущене молоко
Сир кисломолочний
Сметана
Сметанний продукт
Сир твердий
Сир плавлений
Сирний продукт
Сирний десерт
Снеки:
Батони зернові
Батони жевальні
Батони протеїнові
Каші швидкого приготування
Мюслі
Гематоген
Суміші спортивного харчування
Функціональні напої
Соки та соковмісні напої
Вода столова та "сладка"
Соуси:
Кетчупи
Майонези
Соуси "фантазійні"
Консервація:
Вермішель, спагетті
Головний технолог
кондитерське, молочне. олійно-жирове, харчосмакове та консервні виробництва
Промышленность и Производство
20 лет
08.1998 - 08.2018
Вас вітає Технологічна академія талантів - команда висококваліфікованих технологів-практиків, що об'єдналися щоби допомогти зробити Ваш продукт і , відповідно, бізнес ще краще!
Ми пропонуємо вам новий підхід
- У вирішенні виробничих завдань
- У розвитку асортимента
- У "запуску" виробництва "під ключ".
ми пропонуємо скористатись нагодою та побачити проблеми під іншим кутом!
Як це працює:
Ви формулюєте завдання - наша команда її вирішує, впроваджує у Ваших виробничих умовах, надає необхідну технічну та технологічну підтримку, надає технологічне супроводження в подальшому, Ваші спеціалісти діють по розробленим системам, тримають зв'язок по нагальним питанням.
Вартість таких послуг корелюється з місячной ЗП кваліфікованого технолога, при цьому Ви отримуєте бажане за декілька днів чи тижнів!
Усі наші технологи мають вищу спеціалізовану освіту, багатий досвід роботи на підприємствах (більше14-40 років) та реалізації різних проектів як в Україні, так і за кордоном. Деякі спеціалісти пройшли шлях від робочого цеху до головного технолога, що дозволяє сподіватись на несподіване!
Наша команда складається з 32 специалистів кондитерського, хлібопекарного, молочного, снекового, сирного та "соусного" асортимента.
З повагою,
Технологічна академія талантів
https://www.facebook.com/TATtechnology
+380503831267
Ключевая информация
Досвід 12-20 років
Сергій
Сергій
технолог розробник R&D харчового виробництва
Другие страны
Активно ищет работу
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Характер работы: удаленная работа
Обновлено 3 дня назад