Работала в 4 компаниях   8 лет 3 месяца

Банки

Фахівець II категорії по роботі з сервісом та касових операцій

АТ «АЛЬФА-БАНК»

Банки

1 месяц

05.2021 - 06.2021

Забезпечення своєчасного та якісного обслуговування клієнтів банку-фізичних осіб, надання клієнтам банку інформації про весь спектр банківських послуг, що надаються фізичним особам, надання консультацій щодо відкриття корпоративних карток та пластикових карток співробітникам банку, фінансовий моніторинг операцій клієнтів, прийняття та перевірка платіжних документів від фізичних осіб на відповідність нормативним вимогам Національного Банку України.

Керуюча відділенням

АТ «Ощадбанк»

Банки

1 год 9 месяцев

06.2019 - 03.2021

Організація та контроль за роботою відділення, виконання планових показників, робота з діючими базами клієнтів та залучення нових клієнтів фізичних та юридичних осіб, видача автокредитів, іпотечних кредитів, кешкредитів, кредитів під заставу нерухомості, мікрокредитів та кредитування МСБ.

Співпраця з контрагентами щодо кредитування, агентствами нерухомості, страховими компаніями, автосалонами, робота із зарплатними проектами, здійснення перехресних продажів, робота із проблемною заборгованістю, проведення BTL акцій та презентацій.

Начальник відділу роздрібного бізнесу

АТ «МЕГАБАНК»

Банки

10 месяцев

08.2018 - 06.2019

Пошук та залучення до банку нових клієнтів, організація роботи відділу та контроль, виконання планових показників, продаж депозитів, беззаставних кредитів, БПК, страхових продуктів, співпраця з контрагентами щодо кредитування, агентствами нерухомості, страховими компаніями, робота із зарплатними проектами, залучення на обслуговування ФОП, здійснення перехресних продажів, робота із проблемною заборгованістю, проведення BTL акцій та презентацій.

Начальник відділу роздрібних продажів

АБ "УКРГАЗБАНК"

Банки

5 лет 4 месяца

11.2012 - 03.2018

  1. 06.11.2017 - по 30.03.2018

АБ «УКРГАЗБАНК»

Посада: Начальник відділу роздрібних продажів

Посадові обов'язки: Організація роботи відділу, виконання планових показників, пошук та залучення нових клієнтів, продаж депозитів фізичним особам, контроль за роботою відділу, аналіз ринку депозитів та кредитування фізичних осіб, видача та супровід заставних кредитів (авто, житло в кредит на первинному та вторинному ринку, сонячні електростанції), беззаставних кредитів, співпраця з автосалонами, агенствами нерухомості, нотаріусами, страховими компаніями, оформлення страхових продуктів (страхування життя, страхування майна), моніторинг заставного майна, здійснення перехресних продажів супутніх продуктів (карткових продуктів, пенсійних рахунків, овердрафтів), проведення BTL акцій та організація презентацій.

Проходила тренінги: «Ефективні продажі банківських продуктів», «Поглиблення навичок продажів банківських продуктів», «Майстер продаж банківських продуктів», «Активні продажі послуг банку по телефону», «Публічні виступи», «Стандарти обслуговування у відділенні банку», «Перехресні продажі банківських послуг», «ЕКО-енергія».

  1. 20.11.2012-06.11.2017

АБ «УКРГАЗБАНК»

Посада: Головний економіст відділу роздрібних продажів

Посадові обов'язки: Залучення та обслуговування клієнтів у відділенні банку; обдзвін клієнтів та потенційних клієнтів банку; продаж продуктів роздрібного бізнесу; проведення презентацій на організаціях, видача та супровід заставних кредитів (автокредитування, іпотека), робота з забудівниками, ріелторами та автосалонами.

  1. 05.12.2011-31.10.2012

ПАТ «ВТБ банк»

Посада: Головний менеджер-консультант відділу продажів роздрібних продуктів

Посадові обов'язки: Видача та супровід беззаставних кредитів, виплата та відправка переказів, відкриття та супровід поточних рахунків, робота з БПК, робота з депозитами фізичних осіб, проведення BTL акцій, прямі продажі.

Проходила тренінги:

КМП (комерційна модель продаж-7 кроків

  1. 10.07.2010-05.12.2011

ПАТ «ВТБ банк»

Посада: Провідний менеджер-консультант відділу продажів роздрібних продуктів

Посадові обов'язки: Активний пошук і залучення клієнтів на обслуговування, робота із зарплатними проектами, видача беззаставних кредитів, виплата переказів.

  1. 28.04.2007-10.07.2010

ПАТ «ВТБ банк»

Посада: Експерт відділу аналізу, бюджетування та обліку внутрибанківських операцій

Посадові обов'язки: Ведення щоденної звітності НБУ, бухгалтерського та податкового обліку банку, аналітичної звітності рахунків, зведення меморіальних документів дня, ведення дебіторської та кредиторської заборгованості, обліку основних засобів та необоротних активів, облік ПММ та МШП, проведення щорічної інвентаризації.

  1. 10.03.2007-28.04.2007

Акціонерний комерційний банк «Мрія»

Посада: Економіст відділу бухгалтерського обліку

Посадові обов'язки: обслуговування юридичних та фізичних осіб, робота з Клієнт банком, формування виписок по рахунках юридичних осіб.

  1. 24.06.2006-09.03.2007

ВАТ «Райффайзен банк Аваль»

Посада: Старший касир

Посадові обов'язки: організація роботи операційної каси; ведення контрольного журналу по закриттю та відкриттю сховища; забезпечення оформлення операційної каси інформаційними матеріалами, касові операції з приймання та видачі готівкових коштів; валюто-обмінні операції, прийом платежів, зведення касових документів дня.

Ключевая информация

Організація роботи відділення, продаж банківських продуктів, виконання планових показників, пошук та залучення нових клієнтів клієнтів до банку, ведення звітності по бізнесу, проведення презентацій.

Училась в 2 заведениях

Інститут менеджменту та економіки

Облік і аудит

Івано-Франківськ, 2002

Івано-Франківський автотранспортний технікум

Бухгалтерський облік

Надвірна, 1999

Владеет языками

Немецкий

базовый

Русский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

«Публічні виступи»

2017

Проходила тренінги: «Ефективні продажі банківських продуктів», «Поглиблення навичок продажів банківських продуктів», «Майстер продаж банківських продуктів», «Активні продажі послуг банку  по телефону», «Публічні виступи», «Стандарти обслуговування у відділенні банку», «Перехресні продажі банківських послуг», «ЕКО-енергія».

Дополнительная информация

Особисті якості

Ділове спілкування, цілеспрямованість, ініціативність, дисциплінованість, організованість, порядність, легко і швидко навчаюсь, добросовісно і старанно відношуся до виконання покладених мені задач, вміння працювати в команді. Відповідальна , акуратна , комунікабельна , виконовча , люблю чистоту та порядок, люблю організовувати роботу і досягати високих результатів, готова до набуття нових знань та навичок.

Водійське посвідчення

Наявність посвідчення водія категорії «В».

Комп'ютерні навички

Вільно володію ПК (пакет Microsoft Office, Internet Explorer, Lotus Notes, Outlook Express) і ін. Працювала з багатьма банківськими програмами: Бі2, SGROOGE-2, SGROOGE-3, Is-Card, 10 систем переказів (Western union, Ria, Blizko, Lider, Unistream, Бистрая почта, Moneygram, Золота корона, Migom, Анелік) і ін.

Тетяна Володимирівна

Начальник відділення, керівник відділу продажу

Ивано-Франковск

35 000 грн.

43 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад