Работал в 7 компаниях   33 года 5 месяцев

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, Телекоммуникации / Связь, Другое

Керівник відділу логістики

ТОВ «Дельта Плюс Україна», представництво Delta Plus Group (Франція)

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

12 лет 7 месяцев

12.2011 - по настоящее время

Продаж засобів індивідуального захисту торгових марок DELTAPLUS, PANOPLY, VENITEX, FROMENT та TIGER Steel для безпеки праці у багатьох сферах життєдіяльності людини. Виробництво та складські платформи у різних регіонах світу. Розрахунок замовлень та організація імпорту товарів Delta Plus в Україну з Європи, Індії та Китаю в WMS Minos (Argoline) ERP. Прогнозування продажів. Розробка аналітики для відділу продажів в Microsoft Excel та подальша підтримка. Проектування складських стелажних систем MECALUX та Модерн-Експо для палетного зберігання товарів. Автоматизація складських операцій. Взаємодія з DHL, TNT, Maersk, DSV, GOL, FAIRLOGICS, MEEST, Nova Poshta International, Mackenzie, Тера-Лоджистікс, сертифікаційними центрами та лабораторіями, митне очищення, та ін.. Проектування офісу: офісні робочі місця, електричної та локальної мережі, системи контролю доступу, відеонагляду, інтернет доступу в умовах віддаленого офісу.

Директор з логістики, Заступник генерального директора

ТОВ «Компанія «Форест». Дистриб'ютор: Husqvarna, Partner (Husqvarna AB, раніше група компаній ELECTROLUX, Швеція), Oregon (Канада, США), Pubert (Франція), Briggs & Stratton

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

11 лет 1 месяц

11.2000 - 12.2011

ТОВ «Компанія «Форест». Дистриб'ютор: Husqvarna, Partner (Husqvarna AB, раніше група компаній ELECTROLUX, Швеція), Oregon (Канада, США), Pubert (Франція), Briggs & Stratton, SNAPPER (США), Hitachi (Японія), Rain Bird (США), SIAT (Італія), CHAMPION (Китай), TEXAS (Данія)

Імпорт, продаж та сервісне обслуговування бензомоторної техніки для лісу, парку, саду та обладнання для будівництва. Замовлення товарів для імпорту в Україну та контроль постачання зі Швеції, Фінляндії, Франції, Бельгії, Італії, Німеччини, Голландії, Польщі, США, Канади, Росії, Китаю. Логістика: транспортна, складська. Взаємодія з DHL, MSC, Maersk, DSV, ATL, Kuhne & Nagel, Rittmann, Logistic Center та ін.. Сертифікація товарів, підтримка митної групи. Підготовка та проведення дилерських конференцій, семінарів, презентацій. Програмна та інформаційна підтримка дилерської мережі компанії.

Технічний директор

ТОВ «РКД-Інформ»

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

1 год 11 месяцев

09.1998 - 08.2000

Проектування, монтаж та адміністрування локальних мереж та інсталяція мережевого програмного забезпечення Microsoft Windows NT 4.0. Server. Технічне обслуговування локальних мереж кількох підприємств та навчальних закладів. Проведення презентацій та семінарів. Розробка та верстка інструкцій, методичних посібників, газет, рекламних буклетів. Зборка та постачання комп'ютерів, периферії та іншого офісного обладнання.

Керівник відділу продажу систем освітлення та освітлювального обладнання

ТОВ «Агатіс», дистриб'ютор TARGETTI (Італія)

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

9 месяцев

06.1997 - 03.1998

Імпорт італійського освітлювального обладнання. Аналіз оптимальних складських запасів, оформлення замовлень та контроль постачання з Бельгії, Італії та Польщі. Проектування, продаж та встановлення систем освітлення Targetti, LUXO, Victoria, Murano, ing.Castaldi для студій, салонів, будинків, квартир, садиб, басейнів, офісних та інших приміщень, використовуючи програмне забезпечення Targetti STEP. Оформлення та проведення презентацій. Створення дилерської мережі, робота з V.I.P. клієнтами.

Системний адміністратор, системний програміст

АТ «Ліком», відділ технічної підтримки

Телекоммуникации / Связь

2 года 3 месяца

02.1995 - 05.1997

Монтаж комп'ютерних мереж та інсталяція програмного забезпечення NOVELL NetWare 3.11, Microsoft Windows NT 4.0. Адміністрування локальних мереж кількох дочірніх підприємств концерну (50 робочих станцій). Адміністрування юридичних та бухгалтерських баз даних. Інформаційні послуги Internet. Адміністрація корпоративної поштової служби.

Технік, інженер-програміст

Музейне об'єднання «Києво-Печерська Лавра», відділ інформатики

Другое

1 год 7 месяцев

06.1993 - 01.1995

Розробка сервісних програм для музейної бібліографічної бази даних CDS/ISIS, використовуючи Microsoft Quick C та ISIS/PASCAL для MS DOS.

Технік, оператор IBM PC

МП "Кварц", відділ технічної підтримки

Телекоммуникации / Связь

2 года 10 месяцев

08.1990 - 06.1993

Технічна підтримка апаратно програмного комплексу EC 1050 NEVA-1M. Установка та обслуговування офісних міні-АТС Panasonic та DeTeWe. Встановлення та обслуговування систем супутникового зв'язку UTELSAT (стандарту X.25) фірм Transfer Data Test GMBH та EuroDATA.

Ключевая информация

Організація імпорту-експорту товарів. Розрахунок оптимального розміру запасів та замовлень. Складська та транспортна логістика. Бізнес-аналітика. Взаємодія з виробниками, дистриб'юторами, експедиторами, перевізниками, сертифікаційними центрами, брокерами митного очищення товарів. Проектування складу та автоматизація складських операцій. Проведення конференцій, семінарів, презентацій. Досвід ведення переговорів з іноземними постачальниками, розробка та укладання контрактів. Навички в роботі з ПК: MS Office, QD Pro, CorelDraw, Adobe PhotoShop, Adobe PageMaker, Adobe Acrobat Pro, 1С:Підприємство, Minos (Argoline) ERP, JIRA, програмування в MS VBA, знання ПК, розробка комп'ютерних мереж, модерація систем управління навчальним процесом для навчальних закладів: SMLS, School Today, тощо. Посвідчення водія категорії B, В1.

Учился в 3 заведениях

Міжнародний інститут ринкових відносин та підприємництва

Фінанси та Кредит / Економіст

Київ, 2001

Київський технікум радіоелектроніки

Радіолокаційні пристрої / Радіотехнік

Київ, 1998

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Радіотехнічний факультет / Радіотехнік

Київ, 1992

Владеет языками

Английский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Польский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Мовна школа Smoki Lend

Київ, 2016

Польська мова. Рівень A2

Мовна школа Denis' School

Київ, 2008

Англійська мова. Рівень Advanced

Мовна школа International House

Київ, 1998

Англійська мова. Рівень Upper Intermediate

Дополнительная информация

Хобі

Настільний теніс, футбол, ковзани, програмування, фортепіанна музика, читання

Посвідчення водія

Посвідчення водія категорії B, В1.

Геннадій Петрович

Руководитель отдела логистики, закупок, ВЭД

Киев

60 000 грн.

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 4 дня назад