Работал в 6 компаниях   9 лет 1 месяц

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Строительство, FMCG, Транспорт и Логистика, Телекоммуникации / Связь

Керівник логістичного відділу

Trans Oil, LLC, Луцьк

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 9 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Координація доставки нафтопродуктів з ЄвропиПланування та управління логістичними операціями від закупівлі до доставки та складського управління;Управління автопарком компанії.Взаємодія з постачальниками та перевізниками, укладання контрактів та узгодження умов доставки;Контроль якості нафтопродуктів та відповідність їх характеристик договірним умовам;Складське управління та координація з доставкою нафтопродуктів.

менеджер проекта (инженер)

RDS, Група компаній

Строительство

1 год 6 месяцев

03.2021 - 09.2022

Управління матеріальними затратами та постачанням будівельного майданчика необхідними матеріаламиКоординація та планування робіт при реалізації проектівУправління субпідрядними організаціямиВедення проектів будівництва від етапу проектування до введення в експлуатацію, а також подальше обслуговуванняВідрядження на об'єкт для вирішення питань, що виникають під час будівництваУчасть у роботі комісій з приймання будівельних об'єктів та їх передачі в експлуатаціюЯ маю досвід роботи в галузі будівництва та здійснював управління будівельними проектами різної складності. Мої навички управління проектами допомогли вирішувати труднощі, які виникали під час будівництва, і забезпечували вчасну та якісну реалізацію проектів. Я є ефективним комунікатором та лідером, здатним координувати роботу різних команд на будівельному майданчику.

бренд менеджер

АЛАН, ТОВ

FMCG

10 месяцев

05.2020 - 03.2021

Маю досвід управлінням різними маркетинговими проектами, включаючи стратегії брендингу, запуски нових продуктів, підтримку старих ліній продуктів та розвиток каналів продажу. Відповідав за аналіз ринку та конкурентів, розробку та реалізацію маркетингових планів, проведення промо-акцій та інших маркетингових заходів. Управляв маркетинговим бюджетом. Взаємодіяв з роздрібними мережами, BTL-агентствами та виробничими компаніями. Готував технічні завдання для дизайнерів та зовнішніх підрядників.

product manager

Аскания Групп

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 2 месяца

03.2018 - 05.2020

Брав участь у розробці маркетингової політики та стратегії брендів, визначенні цінової та рекламної політики;Виконував ціноутворення та аналіз продажів товарів, контролював закупівлю та залишки продукції;Організовував взаємодію з виробничими заводами щодо рекламаційних питань;Проводив маркетингові дослідження ринку, аналізував асортимент та маркетингову активність конкурентів;Проводив регулярну звітність по каналах збуту факт / план / поставки. І дальшу аналітику отриманих даних в розрізі торгових марок, клієнтів тощо;Відповідав за аналіз витрат з метою оптимізації витрат та запобігання завищенням витрат;Визначав та аналізував можливі зовнішні та внутрішні ризики при розробці та впровадженні нових проектів на підприємстві.

логист менеджер по логистике

Interfreight, LTD

Транспорт и Логистика

8 месяцев

05.2017 - 01.2018

Організація переговорів та укладання договорів з клієнтамиКонтроль за виконанням договірних зобов'язаньСтворення ефективної системи транспортної логістикиОрганізація міжнародних, включаючи проектні перевезення негабаритних вантажівВідстеження руху вантажу, вирішення спірних питань та конфліктних ситуацій під час надання послугПланування щоденного графіка руху транспорту на основі заявокРозробка та оптимізація маршрутів доставки вантажів до визначених пунктів та строківНавички:Досвід у веденні переговорів та укладанні договорів з клієнтамиЗнання законодавства та правил щодо міжнародних транспортних перевезеньВміння керувати персоналом та залучати орендований транспорт чи спецтехнікуВисокі навички роботи з комп'ютером та програмами для логістикиЕфективне планування та організація робочого часу

Инженер пто

Фрегат, ООО

Телекоммуникации / Связь

2 года

05.2015 - 05.2017

Розробка проектно-кошторисної документації та чертежів схем.Ведення обліку матеріальних затрат та робота з тендерами та аукціонами.Координація робіт під час реалізації проектів та ведення об'єкту будівництва від етапу проектування до введення в експлуатацію.Здійснення поїздок на об'єкт для вирішення питань, що виникають під час будівництва.Участь у роботі комісій з прийому будівельних об'єктів та їх передачі в експлуатацію.Додаткові навички:Вміння працювати в команді та координувати роботу колективу.Знання програмного забезпечення для проектування та управління проектами.Високий рівень аналітичних та проблемних навичок.Комунікативні навички для ефективної взаємодії з клієнтами та підрядниками.РедагуватиВидалити

Ключевая информация

Навыки работы с компьютером продвинутый пользователь: 1С, MS Office(Project, Word, Exel, Power Point, Visio), AutoCAD, OTRS, Bitrix24, CRM system.

Учился в 2 заведениях

Национальный Горный Университет

Менеджмент, Управление проектами

Днепр (Днепропетровск), 2018

Национальный Горный университет

ММФ, транспортные технологии(инженер)

Днепр (Днепропетровск), 2016

Владеет языками

Английский

выше среднего

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Личные качества

Комунікабельність та навички переговорів, здатність знаходити спільну мову з людьми різних культур та професій.Аналітичне мислення, здатність швидко реагувати на складні ситуації та самостійно приймати рішення, висока швидкість навчання.Високі стандарти вимог до себе та інших, постійне бажання особистісного зростання.Відсутність шкідливих звичок.

Наличие прав. Категория В

Открыт ФОП 3я группа

Олег Юрьевич

Керівник логістичного відділу

Луцк

Готов переехать: Киев

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 5 дней назад