Работала в 3 компаниях   14 лет 1 месяц

HR, IT, Банки

HR Generalist

Різні види Компаній та локацій, IT в тому числі

HR

12 лет 4 месяца

12.2011 - по настоящее время

Ключові компетенції та обов'язки
Короткострокові та довгострокові проекти ( в середньому 1,5 року).

Аудит HRM/Бізнес процесів у разі необхідності та складання планів робіт з дедлайнами.


IТ Компанії: продуктові, IT сервіси, системна інтеграція, архитектурна 3D візуалізація), Digital Агентства, E-commerce, Інфо бізнес (консалтинг/тренінги/персонал), Retail, Фінансові Компанії, Будівництво, Нерухомість, Дизайн, Одяг, Виробництво.
Україна/СНД/Европа/США: різні розміри та масштаби бізнесу, від невеликого до корпоративного, у тому числі startups (онлайн/оффлайн).
Рекрутинг будь-якого персоналу в Україні та за кордном: Executive search, Digital персонал, команди Sales Менеджерів, організація масового підбору.
Створення та управління оффлайн, онлайн та гібридними командами, включаючи побудову стандартів для їх роботи, методів контроля та управління.
Побудова всіх процесів HRM з 0 або їх оптимізація, розвиток цього направлення, створення та керування HR відділом або самостійне ведення всього циклу процесів HRM: підбір персоналу в Україні та в будь-якій локації, планування підбору, система адаптації, оцінка, системи мотивації, усі види навчання, корпоративна культура, стандарти роботи, планування роботи, розробка KPI, робота з усіма показниками та метриками HR процесів.
HR консалтинг, та консультування у сфері менеджменту, для відцифрування, оптимізації, систематизації та автоматизації HR та інших бізнес процесів, показників Компаній, підвищення її ефективності.
Управління інформацією та створення бізнес звітності, короткострокового та довгострокового планування – для команди та Керівників бізнесу.
Розробка та впровадження документації, що регламентує робочу діяльність, стандартів, процедур, блок схем, політик, регламентів, систем, оптимізація інформаційних систем - для впровадження в Компанії.
Менеджмент бізнес-процесів (BPM): на основі процесного та системного підходів (виділення, опис, впровадження, оптимізація всіх бізнес-процесів Компанії).
Використання стандартів ISO 9001:2000. Участь у автоматизації всіх процесів Підприємства.

HRD/Organizational Development Manager

ІТ Компанія, Киїів, Україна/США (Силіконова Долина)

IT

1 год 3 месяца

04.2011 - 07.2012

HRD/Організація системи навчання

Фінансова Компанія

Банки

1 год 1 месяц

04.2010 - 05.2011

Училась в 2 заведениях

Інститут міжнародних відносин ім. Аверроеса

Управління міжнародним бізнесом

Киев, 2011

Київський інститут туризму економіки та права

Юридичний/Юрист

Київ, 2004

Курсы, тренинги, сертификаты

Сертификаты и тренинги:

Киев, 2012


Сертифікати та тренінги:«Міжнародні стандарти системи управління якістю ISO 9001:2000, м. Київ.

«Оптимізація системи управління підприємством на основі системного та процесного підходів», компанія «Бетек», м. Київ.

«Проектний менеджмент», консультант Майкрософт із Канади, м. Київ.

"Побудова та систематизація відділу продаж" - онлайн курс.

"Побудова системи навчання та розвитку персоналу на підставі стандарту ISO 9001:2000", компанія "Golden Staff", м. Київ.

«Кордони особистості», «Низька самооцінка та робота з нею», «Робота з травмами, динаміка відновлення та зростання», «Дисфункціональні та здорові відносини, шлях до емоційної зрілості».

 «Принципи коучингу та консультування, розвиток потенціалу».

Інші різні тренінги та сертифікати: ідеологія бізнесу, маркетинг, продажі, корпоративна культура, основи ощадливого виробництва, управління персоналом та його розвиток, навчання за допомогою кіно, техніки, етапи продажів, управлінн

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

MS Visio, CRM, ERP, Asana, Google drive, Excel, etc.

Захоплення та інтереси

Менеджмент, Work-life balance, мода, дизайн, ІТ, соціальна діяльність у сфері відновлення особистості, рекреаційні зони, готелі та центри відновлення, написання статей, навчання, читання, створення фото контенту.

Рекомендації

Рекомендацій з усіх місць роботи.

Марія

HRG (hrm/bpm/lms)

Днепр

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса, Винница, Донецк, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Кропивницкий, Луганск, Луцк, Николаев, Полтава, Ровно, Сумы, Тернополь, Харьков, Херсон, Мариуполь, Ужгород, Кривой Рог, Другие страны

43 года

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад