Работал в 11 компаниях   20 лет 10 месяцев

Транспорт и Логистика, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Торговля розничная / Retail

Начальник депо (терміналу)

Нова Пошта

Транспорт и Логистика

1 год 6 месяцев

02.2021 - 08.2022

Управління терміналом м. ХарківУ підпорядкуванні 400 працівників. Організація та контроль процесів підрозділу. Взаємодія із структурними підрозділами Компанії. Виконання показників KPI. Забезпечив безперебійну роботу підрозділів відповідно до стандартів та норм компанії. Поліпшив показники КРІ (стандарт швидкості, продуктивність, ефективність та ін.)

Менеджер теріторіальний

Нова Пошта

Транспорт и Логистика

1 год 3 месяца

10.2019 - 01.2021

Управління мережею партнерських відділень. Контроль виконання стандартів компанії згідно з чек-листами. Взаємодія із структурними підрозділами Компанії.

Забезпечив пезперебійну роботу мережі та розвиток згідно з планом відкриття відділень.

Начальник регіонального диспетчерського управління

Нова Пошта, ТОВ / Новая Почта

Транспорт и Логистика

1 год 9 месяцев

12.2017 - 09.2019

Управління підрозділом: розробка заходів для виконання планових показників, контроль робочого часу підрозділу, розробка та оптимізація маршрутів авто, укладання та контроль виконання договорів із власниками авто. Взаємодія зі структурними підрозділами компанії. Звітність.

Директор

Гранд Дистриб'юшн Схід, ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

7 месяцев

04.2017 - 11.2017

Просування на ринку збуту брендів: Конті, terra FOOD (ТМ Ферма), Кормотех, BELLA, GlaxoSmithKline beecha та інш. Підбір, навчання, адаптація, мотивація працівників. Організація та контроль процесів підрозділу.Бюджетування та звітність. Взаємодія із структурними підрозділами, постачальниками, та контролюючими органами.

Директор з логістики

група компаній Імперія Холдинг, Суми

Транспорт и Логистика

2 года 4 месяца

11.2014 - 03.2017

Підбір, навчання, адаптація, мотивація працівників. Організація та контроль складських, логістичних операцій. Маршрутизація, доставка 24 години. Бюджетування та звітність. Взаємодія з контролюючими органами. Відкрив Сумську філію з нуля. Був досвід відкриття магазинів побутової хімії у Сумах.

Управляющий филиала

Гуд Сервіз ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

5 лет 8 месяцев

03.2009 - 11.2014

Просування на ринку збуту брендів: SC Johnson; Johnson& Johnson; Cotton club; L’Oreal; та ін. Підбір, навчання, адаптація, мотивація співробітників філії; Розвиток та вдосконалення бізнес процесів філії в короткостроковій та довгостроковій перспективі ;Організація та управління продажами по всіх каналах збуту; Контроль складських та логістичних операцій філії; Управління фінансово-економічної та адміністративно-господарської діяльності філії; Представлення інтересів підприємства у регіоні, взаємодія з контролюючими органами; Надання звітності;Досягнення поставлених стратегічних цілей та завдань.

Начальник торгового відділу

Гуд Сервіз ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 10 месяцев

05.2006 - 03.2009

Просування на ринку збуту брендів: SC Johnson; Johnson& Johnson; Cotton club; L’Oreal; та ін. Підбір, навчання, мотивація торгових представників; Виконання продажів та пріоритетів за брендами; Контроль дебіторської заборгованості та робота з простроченими платежами; Проведення активностей для збільшення кількості клієнтів; розробка цінової політики та контроль відпускних цін; збільшив клієнтську базу вдвічі а продажу втричі; не одного не повернутого боргу.

Супервайзер

Гермес+ ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 8 месяцев

09.2004 - 05.2006

Просування на ринку збуту бренда: GalaПідбір, навчання, адаптація, постановка завдань, контроль, мотиваціяторгових представників; Розробка маршрутів та контроль за дотриманням графіка доставки; Контроль дебіторської заборгованості та допомога у роботі з проблемними клієнтами;Звітність.

Менеджер з логістики та аналітики

Гермес+ ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 месяца

07.2004 - 09.2004

Планування маршрутів доставки відповідно до стандартів компанії; Контроль своєчасності та якості доставки; Розробив систему контролю за документообігом та автоматизацію рознесення документів за маршрутами; Забезпечував аналітичними даними як усередині компанії, так і потреби постачальників.

Торговий представник FMCG

Антекс ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

9 месяцев

07.2003 - 04.2004

Просування на ринку збуту брендів SC Johnson; Johnson& Johnson; GlaxoSmithKline beecham. Виконання планів продажу та пріоритетів; Збільшення асортименту на торгових точках; Збільшення активної клієнтської бази; Робота з дебіторською заборгованістю.

Продавец-консультант стройматериалов

Агроконтракт ТОВ

Торговля розничная / Retail

1 год 8 месяцев

10.2001 - 06.2003

Консультація та продаж побутової та опалювальної техніки, будматеріалів; Аналіз продаж та залишків товару для замовлення постачальникам.

Учился в 1 заведении

Сумской Государственный университет

Управление, Менеджер предприятия

Сумы, 2007

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

«Развитие лидерских качеств»

Днепр (Днепропетровск), 2006

«Целедостижение»

Днепр (Днепропетровск), 2006

Павло Олексійович

Керівник

Сумы

Готов переехать: Киев, Харьков

46 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад