Работал в 7 компаниях   13 лет 4 месяца

Банки

Заступник директора відділення

Название компании скрыто

Банки

6 лет 1 месяц

10.2015 - 11.2021

Організація активного залучення клієнтів роздрібного бізнесу на кредитування, депозитні програми, розрахунково-касове обслуговування та інші послуги та продукти Банку. Проведення переговорів та презентацій потенційним клієнтам Банку, участь у підготовці комерційних пропозицій, аналіз конкурентоспроможності локального ринку банківських послуг;Організація та контроль операційної діяльності відділення банку та робочого процесу. Забезпечення ефективної роботи відділення та виконання бюджетних показників. Організація та супроводження перевірок зовнішніх контролюючих органів та внутрішнього аудиту Банку. Здійснення відкриття та подальше супроводження рахунків корпоративних клієнтів сегменту vip.Відповідальна за ведення кадрової роботи відділення, підбір та навчання персоналу.

У серпні 2021 року отримала Диплом найкращого працівника в Україні серед відділень Банку.

Начальник відділення банку

Название компании скрыто

Банки

8 месяцев

02.2015 - 10.2015

Організація роботи відділення: забезпечення виконання планових показників діяльності, комплексне залучення на обслуговування юридичних та фізичних осіб, підбір та навчання персоналу, забезпечення якісного обслуговування клієнтів. Контроль за операційною діяльністю відділення.

Заступник начальника відділення

Название компании скрыто

Банки

6 месяцев

08.2014 - 02.2015

Організація операційної діяльності відділення банку та робочого процесу (доведення планів до підлеглих, розробка стратегії виконання планів). Аналіз поточної інформації про роботу відділення. Організація та контроль виконання плану по штучним продажам відділення. Контроль якісного обслуговування клієнтів згідно корпоративних стандартів банку.

Начальник відділу розвитку та координації продажу кредитних продуктів.

Название компании скрыто

Банки

8 месяцев

07.2013 - 03.2014

Організація, забезпечення та контроль виконання плану заходів з продажу кредитних продуктів індивідуального бізнесу, заходів із залучення нових клієнтів відділеннями обласних дирекцій з програми авто кредитування, іпотечного та беззаставного кредитування. Контроль та організація роботи співробітників кредитного напрямку фронт-офісу, аналіз ринку банківських послуг з метою визначення потреб у тих чи інших банківських продуктах, проведення презентацій кредитних продуктів, аналіз ринку банківських послуг з метою визначення потреб у тих чи інших банківських продуктах.Постійне та систематичне удосконалення діяльності щодо питань обслуговування клієнтів-фізичних осіб, надання пропозицій щодо планування та організації діяльності структурних підрозділів, пошук персоналу для відділу та участь у процесах пошуку, прийняття, оцінки, переміщення, мотивації та розвитку персоналу, організація співробітництва зі страховими кампаніями.

Керівник групи менеджерів із обслуговування клієнтів масового сегменту.

Название компании скрыто

Банки

9 месяцев

09.2012 - 06.2013

Надання основного спектру послуг із продажу банківських продуктів (послуг) клієнтам масового сегменту.Забезпечення координації роботи та надання допомоги менеджерам із обслуговування клієнтів масового сегменту, касирів, теллерів, універсальних менеджерів планування та контроль їх роботи із продажу продуктів та послуг Банку.Контроль за повнотою та дотриманням норм проведення розрахунково-касового обслуговування клієнтів усіх сегментів.Загальна координація співробітників відділення по супроводженню спільних з партнерами банку карткових проектів.Оптимізація існуючих всередині підрозділу процесів, представлення нових процесів. Проведення аналізу положень (процедур), підготовлених іншими структурними підрозділами

Провідний економіст відділу роздрібного обслуговування фізичних осіб.

Название компании скрыто

Банки

3 года 6 месяцев

02.2009 - 08.2012

Відкриття та ведення поточних, карткових та вкладних рахунків фізичних осіб, залучення коштів на рахунки фізичних осіб, оформлення пакету документів, видача пластикових карток, моніторинг заборгованості, робота з клієнтами щодо погашення заборгованості, клієнтська підтримка. Оформлення карток співробітникам підприємства у разі впровадження зарплатних проектів та організація їх пере випуску, здійснення виплат переказів, оформлення заявок на здійснення переказів, кредитування фізичних осіб (організація видачі, систематизація документів кредитної справи, робота із заставним майном, зміна умов кредитування, робота з проблемною заборгованістю до повного погашення).

Провідний спеціаліст сектору супроводження операцій з платіжними картками бек-офісу бізнесів.

Название компании скрыто

Банки

10 месяцев

04.2008 - 02.2009

Відкриття та ведення всіх видів рахунків юридичних і фізичних осіб, робота із зарплатними проектами, ведення бухгалтерського обліку по операціям клієнтів з БПК МПС, обслуговування інкасаторів, оформлення документів по купівлі-продажу готівки іншим банкам, підтримка фінансового моніторингу.

Ключевая информация

Продуктивність, стресостійкість, орієнтація на результат, лідерство, аналітичне мислення, комплексне розв"язання проблем, комунікабельність, емоційний інтелект

Учился в 2 заведениях

Сумський державний університет

Гроші, фінанси, кредит

Суми, 2018

Українська академія банківської справи НБУ

Банківські технології, банківська справа

Суми, 2008

Владеет языками

Английский

базовый

Итальянский

средний

Украинский

родной

Анонимный соискатель

Керівник

Сумы

35 000 грн.

37 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад