Работал в 1 компании   21 год 2 месяца

Государственный сектор

Заместитель начальника управления

ГУНП в Кировоградской области

Государственный сектор

21 год 1 месяц

07.1995 - 08.2016

Ключевая информация

З червня 1995 по серпень 2016 року проходив службу в органах внутрішніх справ. Починав з посади оперуповноваженного відділу по боротьбі з економічною злочинністю.

У серпні 1996 року був зарахований на посаду дільничного інспектора міліції Кіровоградського МВ, відтоді пройшов шлях від дільничного до заступника начальника управління превентивної діяльності - начальника служби дільничних інспекторів поліції ГУНП в Кіровоградській області, яку очолював з листопада 2008 року.

За час роботи в органах внутрішніх справ та в Головному управлінні національної поліції в Кіровоградській області отримав достатній досвід щодо використання методів та способів правоохоронної діяльності, практичного застосування адміністративного та кримінального законодавства, придбав нових та розширив коло знайомих в правоохороних та інших контролюючих органах як в м. Кіровограді, в області та інших регіонах держави.

ДІЛОВІ ЯКОСТІ: високий рівень відповідальності, дисциплінований, враховуючи досить тривалий срок служби в ОВС та специфіку роботи на займаних посадах, зможу використати цей досвід у спілкуванні з людьми різних вікових категорій та інтересів.

Маю особистий автомобіль, посвідчення водія категорії "В". Пенсіонер Національної поліції України, підполковник поліції у відставці, перебував у зоні АТО, маю статус учасника бойових дій.

Учился в 1 заведении

полтавский кооперативный институт

экономист

полтава, 2008

Александр

Начальник управления безопасности

Кропивницкий

15 000 грн.

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад