Працював в 7 компаніях   19 років 6 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс), Державний сектор

Керуючий, агроном

Сівер Грейн

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки 8 місяців

02.2021 - до теперішнього часу

Операційне керівництво виробничими процесами господарства. Участь у плануванні робочих процесів господарства як агрономічного спрямування так і загальновиробничого. Постановка завдань на виконання та контроль за проведенням робіт.

Заступник директора

СТОВ "Заворичі"

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 9 місяців

05.2018 - 02.2020

Контроль роботи підрядних організацій при будівництві та запуску елеватора. Запуск та контроль роботи виробничих процесів елеватора(одноразове зберігання 30 тис. тон, із залізничним сполученням) .Забезпечення фінансово-економічної та виробничо-господарської діяльності елеватора. Організація та контроль виконання завдань при заготівлі, переробці, відвантаженні зернових культур.Робота з контролюючими органами.Управління персоналом елеватора. Організація взаємодії та контроль структурних підрозділів елеватора. Забезпечення роботи по стимулюванню персоналу.

директор

ТОВ "Армійське"

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 5 місяців

03.2016 - 08.2017

  • - Планування діяльності підприємства (агрономія, інженерія, фінанси).
  • - Керівництво виробничою сферою господарства (банк землі 2,5 тис. га) по вирощуванню зернових культур (пшениця,ячмінь, соняшник, кукурудза, соя...) по двох відділеннях, географічно разташованих в різних адмін. центрах, контроль виконання поставлених завдань.
    - Організація роботи по консолідації орендованих земель та підвищення іміджу господарства перед пайовиками, проведення заходів по збереженню та зростанню банку землі.(з 1,5 до 2,5 тис. га).
    - Взаємодія з державними установами (перевіряючими органами); вирішення суперечливих, "гострих" питань з установами та організаціями різних форм власності.
    - Проведення кадрової політики господарства (підбір працівників, проведення співбесід, контроль ведення кадрової документації).
    - Робота по збереженню майна господарства.
    - Організація вантажоперевезень автомобільним транспортом по Україні, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, контроль обліку палива(як система GPS так і шляхові листи) ,контроль нарахування заробітної плати, контроль проведення ремонтних робіт автотракторної техніки.
    - Організація та розроблення і освоєння науково обґрунтованих систем землеробства, виконання заходів з інтенсифікації виробництва в галузі, ефективного використання землі, основних фондів, трудових і матеріальних ресурсів, упровадження інтенсивних технологій вирощування сільськогосподарських культур та підвищення їх ефективності з метою збільшення виробництва і поліпшення якості продукції, зростання продуктивності праці і виконання на цій підставі планів та завдань з виробництва і продажу продукції рослинництва.- Впровадження системи 1С - 8 с/г та налагодження обліку в господарстві(бухгалтерський та оперативний).
    - Контроль руху грошових коштів та налагодження звітності.
    За час роботи господарство збільшило прибуток в 1,7 рази завдяки впровадженню фінансової дисципліни та контролю за діяльністю агрономічного та інженерного напрямку.

Заступник голови правління

СВК " Пам'яті декабристів"

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки 2 місяці

06.2011 - 08.2014

- здійснювати організаційно-технологічне керівництво підприємством;
- організовувати впровадження інтенсивних технологій і підвищення їх ефективності з метою збільшення виробництва і поліпшення якості продукції, зниження її собівартості і витрат на одиницю продукції, збільшення продуктивності праці і виконання на основі цього планів і завдань на виробництво і продаж продукції;
- розробляти перспективні та річні плани розвитку;
- контроль і своєчасна організація процесів щодо укладення договорів оренди землі, додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок;
-контроль за ходом виконання договорів оренди;
-підтримка комунікабельних відносин з орендодавцями, проведення інформаційно - агітаційної роботи про діяльність підприємства;
-проведення роз'яснювальної роботи про діяльність підприємства, вирішення конфліктних ситуацій;
-юридична консультація працівників і пайовиків як по земельних питаннях так і загальна юридична;
-робота з пайовиками з переоформлення спадщини (в т.ч. земельні паї);
- контролювати якість і своєчасне проведення робіт, використання техніки, якість продукції, витрати праці, вживати заходів для запобігання збиткам;
- брати участь у складанні розрахунків і заявок на придбання запчастин, машин, обладнання та інших матеріально-технічних засобів для діяльності підприємства;
- юридичний супровід роботи з контрагентами (договірна і претензійна робота);
- представляти інтереси підприємства в суді, арбітражному суді, а також в державних і громадських організаціях при розгляді правових питань;
-участь у підготовці та укладанні колективних договорів, розробці та здійсненні заходів щодо зміцнення трудової дисципліни, регулювання соціально-трудових відносин на підприємстві;
- контролювати роботу відділів;
-здійснювати керівництво бізнесом, нести відповідальність за виконання бізнес-плану.
- впровадження системи gps моніторингу;
- залучення найнятої техніки, контроль відправки продукції

Начальник юридического отдела

Бобровицька РДА

Державний сектор

1 рік 5 місяців

01.2010 - 06.2011

- Обеспечение соблюдения законности в деятельности РГА и защиту ее правовых интересов.

- Осуществление правовой экспертизы проектов приказов, инструкций, положений, стандартов и других актов правового характера, подготавливаемых в организации и структурных подразделениях, визирование их, а также участие, в подготовке этих документов.

- Принятие мер по изменению или отмене правовых актов(в т.ч . регуляторных), изданных с нарушением действующего законодательства.

- Организация подготовки заключений по правовым вопросам, возникающим в деятельности учреждения, а также проектам нормативных актов, поступающих на отзыв РГА.

- Обеспечение методического руководства правовой работой в РГА, разъяснение действующего законодательства и порядок его применения, оказание правовой помощи структурным подразделениям , подготовку и передачу необходимых материалов в судебные и другие гос. органы. Представлять интересы РГА (структурных подразделений и сельсоветов) в судах, а также в государственных и общественных организациях при рассмотрении правовых вопросов, осуществляет ведение судебных дел.

- Предоставление аналитической и статистической информации в пределах своих

должностных обязанностей по земельному законодательству.

-Проверка и согласование договоров (в т.ч. аренды земли).

- Участие в подготовке и заключении коллективных договоров, разработке и осуществлении мероприятий по укреплению трудовой дисциплины, регулированию социально-трудовых отношений в РГА.

- Возглавление работы по анализу и обобщению результатов рассмотрения претензий, судебных дел, а также практики заключения и исполнения хозяйственных договоров.

- Участие в разработке и осуществлении мероприятий по укреплению договорной, финансовой и трудовой дисциплины.

- Подготовка заключения по предложениям о привлечении работников к дисциплинарной и материальной ответственности.

- Участие в рассмотрении материалов о состоянии задолженности с целью выявления долгов, требующих принудительного взыскания. Проведение работы касательно земельных вопросов в зоне ответственности как РГА так и сельсоветов и других госорганов.

- Организует систематизированный учет, хранение, внесение принятых изменений в законодательные и нормативные акты, а также издаваемых его руководителем (главой РДА).

заместитель начальника

Бобровицкий РО МВД

Державний сектор

3 роки 3 місяці

08.2007 - 11.2010

- Организация работы милиции общественной безопасности. Организация и контроль работы службы участковых, паспортного стола, разрешительной системы, патрульной службы, ГАИ.

- Контроль материалов , предоставленных в органы прокуратуры и суды, участие в судебных слушаниях.

Заместитель начальника

ВВ МВД

Державний сектор

5 років 3 місяці

07.2001 - 10.2006

Организация админдеятельности базы ресурсного обеспечения МВД.

Ключова інформація

Виконання поставлених завдань завжди у визначений термін.

Стратегічні цілі реалізовані до кінця(поставлені завдання на період часу).

Швидке входження в курс справи новоприйнятим персоналом.

Припинився відтік кадрів з господарства(кількість працівників - 200 чол).

Розвиток бізнесу (нові інвестиції, розширення парку техніки).

Навчався в 3 закладах

киевский национальный економический университет им.в.гетьмана

юридический

киев, 2011

Черниговский государственный институт экономики и управления

юридический

Чернигов, 2008

Харьковский институт ВВ МВД Украины

командный,філологія

Харьков, 2001

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

А,В,С.

Леонід Володимирович

Керівник відділу

Чернігів

Готовий переїхати: Київ

30 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому