Работал в 7 компаниях   19 лет 3 месяца

АПК (Агропромышленный комплекс), Государственный сектор

Керуючий, агроном

Сівер Грейн

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 года 5 месяцев

02.2021 - по настоящее время

Операційне керівництво виробничими процесами господарства. Участь у плануванні робочих процесів господарства як агрономічного спрямування так і загальновиробничого. Постановка завдань на виконання та контроль за проведенням робіт.

Заступник директора

СТОВ "Заворичі"

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 9 месяцев

05.2018 - 02.2020

Контроль роботи підрядних організацій при будівництві та запуску елеватора. Запуск та контроль роботи виробничих процесів елеватора(одноразове зберігання 30 тис. тон, із залізничним сполученням) .Забезпечення фінансово-економічної та виробничо-господарської діяльності елеватора. Організація та контроль виконання завдань при заготівлі, переробці, відвантаженні зернових культур.Робота з контролюючими органами.Управління персоналом елеватора. Організація взаємодії та контроль структурних підрозділів елеватора. Забезпечення роботи по стимулюванню персоналу.

директор

ТОВ "Армійське"

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 5 месяцев

03.2016 - 08.2017

  • - Планування діяльності підприємства (агрономія, інженерія, фінанси).
  • - Керівництво виробничою сферою господарства (банк землі 2,5 тис. га) по вирощуванню зернових культур (пшениця,ячмінь, соняшник, кукурудза, соя...) по двох відділеннях, географічно разташованих в різних адмін. центрах, контроль виконання поставлених завдань.
    - Організація роботи по консолідації орендованих земель та підвищення іміджу господарства перед пайовиками, проведення заходів по збереженню та зростанню банку землі.(з 1,5 до 2,5 тис. га).
    - Взаємодія з державними установами (перевіряючими органами); вирішення суперечливих, "гострих" питань з установами та організаціями різних форм власності.
    - Проведення кадрової політики господарства (підбір працівників, проведення співбесід, контроль ведення кадрової документації).
    - Робота по збереженню майна господарства.
    - Організація вантажоперевезень автомобільним транспортом по Україні, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, контроль обліку палива(як система GPS так і шляхові листи) ,контроль нарахування заробітної плати, контроль проведення ремонтних робіт автотракторної техніки.
    - Організація та розроблення і освоєння науково обґрунтованих систем землеробства, виконання заходів з інтенсифікації виробництва в галузі, ефективного використання землі, основних фондів, трудових і матеріальних ресурсів, упровадження інтенсивних технологій вирощування сільськогосподарських культур та підвищення їх ефективності з метою збільшення виробництва і поліпшення якості продукції, зростання продуктивності праці і виконання на цій підставі планів та завдань з виробництва і продажу продукції рослинництва.- Впровадження системи 1С - 8 с/г та налагодження обліку в господарстві(бухгалтерський та оперативний).
    - Контроль руху грошових коштів та налагодження звітності.
    За час роботи господарство збільшило прибуток в 1,7 рази завдяки впровадженню фінансової дисципліни та контролю за діяльністю агрономічного та інженерного напрямку.

Заступник голови правління

СВК " Пам'яті декабристів"

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 года 2 месяца

06.2011 - 08.2014

- здійснювати організаційно-технологічне керівництво підприємством;
- організовувати впровадження інтенсивних технологій і підвищення їх ефективності з метою збільшення виробництва і поліпшення якості продукції, зниження її собівартості і витрат на одиницю продукції, збільшення продуктивності праці і виконання на основі цього планів і завдань на виробництво і продаж продукції;
- розробляти перспективні та річні плани розвитку;
- контроль і своєчасна організація процесів щодо укладення договорів оренди землі, додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок;
-контроль за ходом виконання договорів оренди;
-підтримка комунікабельних відносин з орендодавцями, проведення інформаційно - агітаційної роботи про діяльність підприємства;
-проведення роз'яснювальної роботи про діяльність підприємства, вирішення конфліктних ситуацій;
-юридична консультація працівників і пайовиків як по земельних питаннях так і загальна юридична;
-робота з пайовиками з переоформлення спадщини (в т.ч. земельні паї);
- контролювати якість і своєчасне проведення робіт, використання техніки, якість продукції, витрати праці, вживати заходів для запобігання збиткам;
- брати участь у складанні розрахунків і заявок на придбання запчастин, машин, обладнання та інших матеріально-технічних засобів для діяльності підприємства;
- юридичний супровід роботи з контрагентами (договірна і претензійна робота);
- представляти інтереси підприємства в суді, арбітражному суді, а також в державних і громадських організаціях при розгляді правових питань;
-участь у підготовці та укладанні колективних договорів, розробці та здійсненні заходів щодо зміцнення трудової дисципліни, регулювання соціально-трудових відносин на підприємстві;
- контролювати роботу відділів;
-здійснювати керівництво бізнесом, нести відповідальність за виконання бізнес-плану.
- впровадження системи gps моніторингу;
- залучення найнятої техніки, контроль відправки продукції

Начальник юридического отдела

Бобровицька РДА

Государственный сектор

1 год 5 месяцев

01.2010 - 06.2011

- Обеспечение соблюдения законности в деятельности РГА и защиту ее правовых интересов.

- Осуществление правовой экспертизы проектов приказов, инструкций, положений, стандартов и других актов правового характера, подготавливаемых в организации и структурных подразделениях, визирование их, а также участие, в подготовке этих документов.

- Принятие мер по изменению или отмене правовых актов(в т.ч . регуляторных), изданных с нарушением действующего законодательства.

- Организация подготовки заключений по правовым вопросам, возникающим в деятельности учреждения, а также проектам нормативных актов, поступающих на отзыв РГА.

- Обеспечение методического руководства правовой работой в РГА, разъяснение действующего законодательства и порядок его применения, оказание правовой помощи структурным подразделениям , подготовку и передачу необходимых материалов в судебные и другие гос. органы. Представлять интересы РГА (структурных подразделений и сельсоветов) в судах, а также в государственных и общественных организациях при рассмотрении правовых вопросов, осуществляет ведение судебных дел.

- Предоставление аналитической и статистической информации в пределах своих

должностных обязанностей по земельному законодательству.

-Проверка и согласование договоров (в т.ч. аренды земли).

- Участие в подготовке и заключении коллективных договоров, разработке и осуществлении мероприятий по укреплению трудовой дисциплины, регулированию социально-трудовых отношений в РГА.

- Возглавление работы по анализу и обобщению результатов рассмотрения претензий, судебных дел, а также практики заключения и исполнения хозяйственных договоров.

- Участие в разработке и осуществлении мероприятий по укреплению договорной, финансовой и трудовой дисциплины.

- Подготовка заключения по предложениям о привлечении работников к дисциплинарной и материальной ответственности.

- Участие в рассмотрении материалов о состоянии задолженности с целью выявления долгов, требующих принудительного взыскания. Проведение работы касательно земельных вопросов в зоне ответственности как РГА так и сельсоветов и других госорганов.

- Организует систематизированный учет, хранение, внесение принятых изменений в законодательные и нормативные акты, а также издаваемых его руководителем (главой РДА).

заместитель начальника

Бобровицкий РО МВД

Государственный сектор

3 года 3 месяца

08.2007 - 11.2010

- Организация работы милиции общественной безопасности. Организация и контроль работы службы участковых, паспортного стола, разрешительной системы, патрульной службы, ГАИ.

- Контроль материалов , предоставленных в органы прокуратуры и суды, участие в судебных слушаниях.

Заместитель начальника

ВВ МВД

Государственный сектор

5 лет 3 месяца

07.2001 - 10.2006

Организация админдеятельности базы ресурсного обеспечения МВД.

Ключевая информация

Виконання поставлених завдань завжди у визначений термін.

Стратегічні цілі реалізовані до кінця(поставлені завдання на період часу).

Швидке входження в курс справи новоприйнятим персоналом.

Припинився відтік кадрів з господарства(кількість працівників - 200 чол).

Розвиток бізнесу (нові інвестиції, розширення парку техніки).

Учился в 3 заведениях

киевский национальный економический университет им.в.гетьмана

юридический

киев, 2011

Черниговский государственный институт экономики и управления

юридический

Чернигов, 2008

Харьковский институт ВВ МВД Украины

командный,філологія

Харьков, 2001

Владеет языками

Английский

выше среднего

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

А,В,С.

Леонід Володимирович

Керівник відділу

Чернигов

30 000 грн.

43 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад