Працював в 6 компаніях 16 років 7 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Керуючий ресторану
Цілодобовий ресторан швидкого обслуговування “Pasta Mia” (ресторан мережі ресторанів на АЗС «ОККО»)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 10 місяців
02.2021 - до теперішнього часу
Керуючий комплексом
Оздоровчо-розважальний комплекс «Bliss" (баня, кафе, хамам, тренажерний зал, готель)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
01.2019 - 04.2020
Керуючий мережі закладів громадського харчування
Мережа кафе "Волинська Криївка" , "Плеже", "Жарпіца", "Ностальгія" (Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
02.2017 - 02.2019
Керуючий кафе
Мережа кафе (Кафе «Cafe pause», Кафе Пекарня #1)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 7 місяців
06.2013 - 01.2017
Керуючий готелем
ГРК Вербіж
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 4 місяці
02.2009 - 06.2013
Директор ресторану
Цілодобовий ресторан швидкого обслуговування “A la minute” (ресторан мережі ресторанів на АЗС «ОККО»)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
09.2007 - 01.2009
Ключова інформація
/
Навчався в 1 закладі
Вінницький національний технічний університет
інженер-енергетик
Вінниця, 1999
Додаткова інформація
Досвід роботи
- Відкриття закладу громадського харчування з "0"
- Отримання всієї дозвольної документації для роботи підприємства
- Взаємодія з контролюючими органами
- Аналіз конкурентоздатності, планування і дотримання бюджету
- Контроль фінансової дисципліни, касової дисципліни
- Забезпечення виконання основних фінансових показників роботи
- Визначення потреби в персоналі, його пошук та набір
- Впровадження і підтримання високих стандартів сервісу
- Створення робочої та доброзичливої атмосфери в середині колективу
- Контроль за дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни
- Ухвалення рішень стосовно просування по службі, пониження в посаді, накладення адміністративних стягнень, а також звільнення працівників
- Складання графіка і облік робочого часу
- Управління колективом понад 50 чоловік.
- Розробка і періодичне оновлення основного меню
- Розробка спеціальних та сезонних меню
- Контроль і аналіз рентабельності підприємства
- Організація і проведення банкетів, музичних та спортивних івентів
- Забезпечення відкриття та закриття робочого дня закладу
- Здійснення контролю за збереженням матеріальних цінностей.
- Супровід перевірок з боку державних органів
- Проведення рекламних компаній закладу, включаючи SMM, зовнішню та інші види реклами
- Створення доброзичливої атмосфери для гостей, всебічне сприяння залученню нових гостей і збільшення продажів
Андрій
Андрій
Керуючий рестораном
Рівне
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому