Работал в 6 компаниях   16 лет 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керуючий ресторану

Цілодобовий ресторан швидкого обслуговування “Pasta Mia” (ресторан мережі ресторанів на АЗС «ОККО»)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 10 месяцев

02.2021 - по настоящее время

Керуючий комплексом

Оздоровчо-розважальний комплекс «Bliss" (баня, кафе, хамам, тренажерний зал, готель)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

01.2019 - 04.2020

Керуючий мережі закладів громадського харчування

Мережа кафе "Волинська Криївка" , "Плеже", "Жарпіца", "Ностальгія" (Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

02.2017 - 02.2019

Керуючий кафе

Мережа кафе (Кафе «Cafe pause», Кафе Пекарня #1)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 7 месяцев

06.2013 - 01.2017

Керуючий готелем

ГРК Вербіж

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 4 месяца

02.2009 - 06.2013

Директор ресторану

Цілодобовий ресторан швидкого обслуговування “A la minute” (ресторан мережі ресторанів на АЗС «ОККО»)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

09.2007 - 01.2009

Ключевая информация

/

Учился в 1 заведении

Вінницький національний технічний університет

інженер-енергетик

Вінниця, 1999

Дополнительная информация

Досвід роботи

  • Відкриття закладу громадського харчування з "0"
  • Отримання всієї дозвольної документації для роботи підприємства
  • Взаємодія з контролюючими органами
  • Аналіз конкурентоздатності, планування і дотримання бюджету
  • Контроль фінансової дисципліни, касової дисципліни
  • Забезпечення виконання основних фінансових показників роботи
  • Визначення потреби в персоналі, його пошук та набір
  • Впровадження і підтримання високих стандартів сервісу
  • Створення робочої та доброзичливої атмосфери в середині колективу
  • Контроль за дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни
  • Ухвалення рішень стосовно просування по службі, пониження в посаді, накладення адміністративних стягнень, а також звільнення працівників
  • Складання графіка і облік робочого часу
  • Управління колективом понад 50 чоловік.
  • Розробка і періодичне оновлення основного меню
  • Розробка спеціальних та сезонних меню
  • Контроль і аналіз рентабельності підприємства
  • Організація і проведення банкетів, музичних та спортивних івентів
  • Забезпечення відкриття та закриття робочого дня закладу
  • Здійснення контролю за збереженням матеріальних цінностей.
  • Супровід перевірок з боку державних органів
  • Проведення рекламних компаній закладу, включаючи SMM, зовнішню та інші види реклами
  • Створення доброзичливої атмосфери для гостей, всебічне сприяння залученню нових гостей і збільшення продажів

Андрій

Керуючий рестораном

Ровно

47 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад