Працював в 7 компаніях 10 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф кухар
Skilandhouse Hotel
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
11.2022 - 04.2023
- Планування та організація роботи кухні
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
- Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Шеф кухар
skonis Литва
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
07.2021 - 02.2022
- Планування та організація роботи кухні
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
- Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Кухар
Рыба, Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
03.2021 - 07.2021
Кухар гарячого цеху
скіленд хаус
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
12.2020 - 03.2021
- Приготування страв на гарячій кухні
- Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
- Обслуговування кухонного обладнання
- Обслуговування кухонного обладнання
- Підтримка чистоти на робочому місці
- Планування меню спільно з шеф-кухарем
- Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
- Підготовка спеціальних замовлень для гостей
Кухар - універсал
РІЧКА, Котеджний комплекс
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 9 місяців
04.2018 - 12.2020
Кухар - універсал
Veranda
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
11.2017 - 03.2018
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Адаптація до нових умов роботи
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Кухар
токі
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 2 місяці
10.2012 - 11.2017
- Приготування страв згідно з меню
- Участь у розробці нових страв
- Планування меню
- Підтримка чистоти на кухні
- Дотримання рецептур та технологій
- Контроль за якістю продукції
- Організація робочого процесу на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
Ключова інформація
- Планування та організація роботи кухні
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
- Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Навчався в 1 закладі
Криворізький державний комерційно-економічний технікум
вхп
2013
Володіє мовами
Англійська
базовий
Литовська
нижче середнього
Російська
вільно
Українська
вільно
Віталій
Віталій
Старший кухар

Кривий Ріг
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 11 годин тому