Працював в 7 компаніях   10 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

Skilandhouse Hotel

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

11.2022 - 04.2023

  • Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
  • Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Шеф кухар

skonis Литва

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

07.2021 - 02.2022

  • Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Кухар

Рыба, Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

03.2021 - 07.2021

Кухар гарячого цеху

скіленд хаус

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

12.2020 - 03.2021

  • Приготування страв на гарячій кухні
  • Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
  • Обслуговування кухонного обладнання
  • Обслуговування кухонного обладнання
  • Підтримка чистоти на робочому місці
  • Планування меню спільно з шеф-кухарем
  • Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
  • Підготовка спеціальних замовлень для гостей

Кухар - універсал

РІЧКА, Котеджний комплекс

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 9 місяців

04.2018 - 12.2020

Кухар - універсал

Veranda

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

11.2017 - 03.2018

  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Кухар

токі

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 2 місяці

10.2012 - 11.2017

  • Приготування страв згідно з меню
  • Участь у розробці нових страв
  • Планування меню
  • Підтримка чистоти на кухні
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Контроль за якістю продукції
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні

Ключова інформація


  • Планування та організація роботи кухні
  • Розробка та впровадження кулінарних рецептів
  • Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
  • Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
  • Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
  • Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
  • Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
  • Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
  • Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
  • Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні

Навчався в 1 закладі

Криворізький державний комерційно-економічний технікум

вхп

2013

Володіє мовами

Англійська

базовий

Литовська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

вільно

Віталій

Старший кухар

Кривий Ріг

30 000 грн

31 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 11 годин тому