Працювала в 1 компанії   19 років 7 місяців

Послуги для бізнесу - інше

Бренд Шеф Кухар

Consulting

Послуги для бізнесу - інше

19 років 7 місяців

06.2006 - до теперішнього часу

Відкриття закладів громадського харчування з нуля Розробка та корекція меню Проектування кухні та підбір обладнання ?? Навчання персоналу та проведення тренінгів ?? Оптимізація робочих процесів Ключові компетенції Розробка концепцій ресторанів (від ідеї до відкриття) Меню-інжиніринг (створення та вдосконалення меню) Підбір та навчання персоналу Технологія приготування страв (розробка та впровадження) Проектування кухні та підбір обладнання Організація та запуск служб доставки Фінансовий аналіз і оптимізація витрат Проведення майстер-класів та тренінгів для кухарів --- Освіта ТНТУ ім. Пулюя | Харчові технології Тернопіль | 2009 – 2013 Інженер-технолог з консервування плодів та овочів ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі Тернопіль | 2004 – 2009 Технік-технолог макаронних та кондитерських виробів ?? Кухар-кондитер, пекар-тістороб (5 розряд) Курси підвищення кваліфікації Ченстохова (Польща) | 2016 Навчання у Даріо Тодешіні – одного з найкращих шеф-кухарів Європи --- Додаткова інформація Член Асоціації шеф-кухарів України (з 2011 року) Автор і ведучий кулінарних програм: "Страва від шефа" (телеканал ІНТБ, 2015) "Вівсянка, сер!" (телеканал Тернопіль1, 2020) Автор кулінарних статей у журналі "Citi Life" Досвід роботи в Києві (2008–2014), співпраця з відомими шеф-кухарями світу Стилі та кухні: китайська, французька, італійська, японська, українська, ф’южн Консалтинг у ресторанному бізнесі: Запуск і перезапуск закладів Планування кухонних процесів Впровадження технологічних карт Оптимізація бізнес-процесів Переглянути програми: "Вівсянка, сер!" на Facebook "Вівсянка, сер!" на YouTube -

Ключова інформація

  • Творчість в розв'язанні проблем
  • Проактивний підхід
  • Самодисципліна
  • Вміння працювати під тиском
  • Самостійність

Сергій

Бренд Шеф Кухар

Тернопіль

Готовий переїхати: Київ, Львів, Івано-Франківськ

36 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому