Працювала в 1 компанії 19 років 7 місяців
Послуги для бізнесу - інше
Бренд Шеф Кухар
Consulting
Послуги для бізнесу - інше
19 років 7 місяців
06.2006 - до теперішнього часу
Відкриття закладів громадського харчування з нуля Розробка та корекція меню
Проектування кухні та підбір обладнання
?? Навчання персоналу та проведення тренінгів
?? Оптимізація робочих процесів
Ключові компетенції
Розробка концепцій ресторанів (від ідеї до відкриття) Меню-інжиніринг (створення та вдосконалення меню)
Підбір та навчання персоналу Технологія приготування страв (розробка та впровадження) Проектування кухні та підбір обладнання
Організація та запуск служб доставки
Фінансовий аналіз і оптимізація витрат
Проведення майстер-класів та тренінгів для кухарів
---
Освіта
ТНТУ ім. Пулюя | Харчові технології
Тернопіль | 2009 – 2013
Інженер-технолог з консервування плодів та овочів
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Тернопіль | 2004 – 2009
Технік-технолог макаронних та кондитерських виробів
?? Кухар-кондитер, пекар-тістороб (5 розряд)
Курси підвищення кваліфікації
Ченстохова (Польща) | 2016
Навчання у Даріо Тодешіні – одного з найкращих шеф-кухарів Європи
---
Додаткова інформація
Член Асоціації шеф-кухарів України (з 2011 року)
Автор і ведучий кулінарних програм:
"Страва від шефа" (телеканал ІНТБ, 2015)
"Вівсянка, сер!" (телеканал Тернопіль1, 2020)
Автор кулінарних статей у журналі "Citi Life"
Досвід роботи в Києві (2008–2014), співпраця з відомими шеф-кухарями світу
Стилі та кухні: китайська, французька, італійська, японська, українська, ф’южн
Консалтинг у ресторанному бізнесі:
Запуск і перезапуск закладів
Планування кухонних процесів
Впровадження технологічних карт
Оптимізація бізнес-процесів
Переглянути програми:
"Вівсянка, сер!" на Facebook
"Вівсянка, сер!" на YouTube
-
Ключова інформація
- Творчість в розв'язанні проблем
- Проактивний підхід
- Самодисципліна
- Вміння працювати під тиском
- Самостійність
Сергій
Сергій
Бренд Шеф Кухар

Тернопіль
Готовий переїхати: Київ, Львів, Івано-Франківськ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому