Працювала в 1 компанії   18 років 7 місяців

Консалтинг / Аудит

Керуючий рестораном

Consulting

Консалтинг / Аудит

18 років 7 місяців

06.2007 - до теперішнього часу

Про мене Я досвідчений шеф-кухар з 18-річним досвідом у ресторанній індустрії. Маю значний досвід у відкритті закладів громадського харчування з нуля та їх консалтингу. Веду авторські кулінарні програми на телебаченні та публікую статті у глянцевих журналах. Моя спеціалізація — створення концепцій закладів, розробка меню та оптимізація бізнес-процесів. Я працював з відомими шеф-кухарями з України та за кордоном і завжди прагну до вдосконалення своїх навичок. --- Досвід роботи Restaurant Consulting & Rebranding Company — Засновник Тернопіль, 2015 — по теперішній час Запуск та ребрендинг закладів громадського харчування з нуля Розробка концепцій, маркетингових стратегій, дизайну інтер'єрів та 3D візуалізацій Підбір обладнання, посуду, постачальників та систем управління бізнесом Навчання персоналу, розробка посадових інструкцій, контроль діяльності закладів Шеф-кухар, Ресторанні проекти Київ, 2008 — 2014 Робота з кухнями різних національностей: китайська, французька, італійська, японська Участь у реалізації фюжн-кухні, навчання команди та створення сезонних меню --- Освіта ТНТУ імені Пулюя, інженер технолог харчової промисловості (2009 — 2013) ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, технік-технолог харчової промисловості (2004 — 2009) ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, кухар, кондитер, пекар тістороб (2004 — 2007) --- Додаткове навчання та сертифікати Курс підвищення кваліфікації в Польщі, Шеф-кухар Dario Todeschini (2016) --- Навички Розробка та корекція меню Відкриття закладів громадського харчування з нуля Оптимізація бізнес-процесів та підбір персоналу Навчання персоналу, складання технологічних карт Підбір обладнання та постачальників --- Мови Українська — вільно Англійська — середній рівень Проекти та досягнення Автор та ведучий кулінарної програми "Страва від Шефа" (2015) Ведучий кулінарної програми "Вівсянка, сер!" на телеканалі "Тернопіль1" (2020) Член Асоціації шеф-кухарів України з 2011 року --- Залишаюсь відкритим для нових можливостей та готовий до співпраці. Звертайтесь за телефоном

Ключова інформація

Про мене
Я досвідчений шеф-кухар з 18-річним досвідом у ресторанній індустрії. Маю значний досвід у відкритті закладів громадського харчування з нуля та їх консалтингу. Веду авторські кулінарні програми на телебаченні та публікую статті у глянцевих журналах. Моя спеціалізація — створення концепцій закладів, розробка меню та оптимізація бізнес-процесів. Я працював з відомими шеф-кухарями з України та за кордоном і завжди прагну до вдосконалення своїх навичок.


---

Досвід роботи

Restaurant Consulting & Rebranding Company — Засновник
Тернопіль, 2015 — по теперішній час

Запуск та ребрендинг закладів громадського харчування з нуля

Розробка концепцій, маркетингових стратегій, дизайну інтер'єрів та 3D візуалізацій

Підбір обладнання, посуду, постачальників та систем управління бізнесом

Навчання персоналу, розробка посадових інструкцій, контроль діяльності закладів


Шеф-кухар, Ресторанні проекти
Київ, 2008 — 2014

Робота з кухнями різних національностей: китайська, французька, італійська, японська

Участь у реалізації фюжн-кухні, навчання команди та створення сезонних меню



---

Освіта

ТНТУ імені Пулюя, інженер технолог харчової промисловості (2009 — 2013)

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, технік-технолог харчової промисловості (2004 — 2009)

ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі, кухар, кондитер, пекар тістороб (2004 — 2007)



---

Додаткове навчання та сертифікати

Курс підвищення кваліфікації в Польщі, Шеф-кухар Dario Todeschini (2016)



---

Навички

Розробка та корекція меню

Відкриття закладів громадського харчування з нуля

Оптимізація бізнес-процесів та підбір персоналу

Навчання персоналу, складання технологічних карт

Підбір обладнання та постачальників



---

Мови

Українська — вільно

Англійська — середній рівень


Проекти та досягнення

Автор та ведучий кулінарної програми "Страва від Шефа" (2015)

Ведучий кулінарної програми "Вівсянка, сер!" на телеканалі "Тернопіль1" (2020)

Член Асоціації шеф-кухарів України з 2011 року



---

Залишаюсь відкритим для нових можливостей та готовий до співпраці. Звертайтесь за телефоном

Сергій

Керуючий рестораном

Тернопіль

36 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому