Працювала в 6 компаніях   6 років 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Адміністратор доставки

Буду Суші

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

05.2025 - до теперішнього часу

Управляв процесом доставки, забезпечуючи своєчасну та ефективну доставку товарів клієнтам. Координував роботу кур'єрів та водіїв, розподіляючи маршрути та вирішуючи виниклі проблеми. Забезпечував високу якість обслуговування, вирішуючи рекламації та взаємодіючи з клієнтами для забезпечення їхньої задоволеності. Результативно організовував процес доставки, що дозволяло підвищити ефективність та зменшити час доставки.
  • Організація та контроль процесів доставки
  • Координація роботи кур'єрів та водіїв
  • Ведення обліку замовлень та доставок
  • Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
  • Підготовка звітності про виконану роботу
  • Співпраця з іншими відділами компанії
  • Контроль за дотриманням термінів доставки

Адміністратор доставки - пакувальник замовлень

СушиЯ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

09.2024 - 05.2025

• Координація роботи кур'єрів та водіїв Пакування замовленнь

Адміністратор доставки

Укуси Рибу

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

12.2023 - 07.2024

• Організація та контроль процесів доставки • Підготовка звітності про виконану роботу • Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами • Координація роботи кур'єрів та водіїв • Ведення обліку замовлень та доставок Приймання та пакування замовленнь Видача зп, розрахунок кур'єрів Співпраця з іншими службами доставки

Менеджер доставки

Суши Нептун

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

05.2022 - 12.2023

• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів Створення тех карт, проробітки меню, звіти, нарахування та видача зп....

Менеджер Гриль Паба

Паб 7 Підков

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

05.2017 - 03.2018

У мої обов'язки як Менеджера Гриль Паба входило керування роботою персоналу кухні, забезпечення високої якості готових страв, контроль за запасами і замовлення необхідних продуктів. Я розробляла та впроваджувала нові меню, надавала навчання персоналу з технік безпеки та санітарії. Під моїм керівництвом підвищилася ефективність роботи кухні, що призвело до збільшення задоволеності клієнтів і підвищення прибутковості закладу.

Менеджер закладу

Кайтен Суши бар Асакуса

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 8 місяців

08.2015 - 03.2017

Відкриття закладу з нуля
  • Планування та організація своєї роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Ключова інформація

  • Організованість
  • Уважність до деталей
  • Вирішення проблем
  • Досвід з Poster, Servio

Навчалась в 1 закладі

Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

2001

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Лілія

адміністратор- менеджер доставки

Київ

25 000 грн

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 тижні тому