Работала в 6 компаниях   6 лет 3 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Адміністратор доставки

Буду Суші

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

05.2025 - по настоящее время

Управляв процесом доставки, забезпечуючи своєчасну та ефективну доставку товарів клієнтам. Координував роботу кур'єрів та водіїв, розподіляючи маршрути та вирішуючи виниклі проблеми. Забезпечував високу якість обслуговування, вирішуючи рекламації та взаємодіючи з клієнтами для забезпечення їхньої задоволеності. Результативно організовував процес доставки, що дозволяло підвищити ефективність та зменшити час доставки.
  • Організація та контроль процесів доставки
  • Координація роботи кур'єрів та водіїв
  • Ведення обліку замовлень та доставок
  • Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
  • Підготовка звітності про виконану роботу
  • Співпраця з іншими відділами компанії
  • Контроль за дотриманням термінів доставки

Адміністратор доставки - пакувальник замовлень

СушиЯ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

09.2024 - 05.2025

• Координація роботи кур'єрів та водіїв Пакування замовленнь

Адміністратор доставки

Укуси Рибу

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

12.2023 - 07.2024

• Організація та контроль процесів доставки • Підготовка звітності про виконану роботу • Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами • Координація роботи кур'єрів та водіїв • Ведення обліку замовлень та доставок Приймання та пакування замовленнь Видача зп, розрахунок кур'єрів Співпраця з іншими службами доставки

Менеджер доставки

Суши Нептун

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

05.2022 - 12.2023

• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів Створення тех карт, проробітки меню, звіти, нарахування та видача зп....

Менеджер Гриль Паба

Паб 7 Підков

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

11 месяцев

05.2017 - 03.2018

У мої обов'язки як Менеджера Гриль Паба входило керування роботою персоналу кухні, забезпечення високої якості готових страв, контроль за запасами і замовлення необхідних продуктів. Я розробляла та впроваджувала нові меню, надавала навчання персоналу з технік безпеки та санітарії. Під моїм керівництвом підвищилася ефективність роботи кухні, що призвело до збільшення задоволеності клієнтів і підвищення прибутковості закладу.

Менеджер закладу

Кайтен Суши бар Асакуса

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 8 месяцев

08.2015 - 03.2017

Відкриття закладу з нуля
  • Планування та організація своєї роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Ключевая информация

  • Організованість
  • Уважність до деталей
  • Вирішення проблем
  • Досвід з Poster, Servio

Училась в 1 заведении

Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

2001

Владеет языками

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Лілія

адміністратор- менеджер доставки

Киев

25 000 грн

44 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад