Працювала в 1 компанії 1 рік 3 місяці
Промисловість та Виробництво
Піцайола ( старший)
SuhiPizza 39
Промисловість та Виробництво
1 рік 2 місяці
08.2023 - 10.2024
Працював, починаючи з молодшого піцайола, а точніше помічника, так як не було досвіду в сфері готування страв, поступово перейшов на посаду піцайола, потім старшого піцайола, досягав звання старшого 1 рік, але це всьо було марно. Набрали працівників 19-17 років, і колектив дуже помінявся, через те що працівники стали інші змінилися і підходи до кожного, всі різні і прям за всіма дивитися і слідкувати стало не можливо, тому я і вирішив піти на іншу роботу.
- Адаптація до нових умов роботи
- Адаптація до нових умов роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Планування та організація своєї роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
Женя
Женя
Кухар шаурми, піцайола, бургери.
Тернопіль
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому