Працювала в 1 компанії   1 рік 3 місяці

Промисловість та Виробництво

Піцайола ( старший)

SuhiPizza 39

Промисловість та Виробництво

1 рік 2 місяці

08.2023 - 10.2024

Працював, починаючи з молодшого піцайола, а точніше помічника, так як не було досвіду в сфері готування страв, поступово перейшов на посаду піцайола, потім старшого піцайола, досягав звання старшого 1 рік, але це всьо було марно. Набрали працівників 19-17 років, і колектив дуже помінявся, через те що працівники стали інші змінилися і підходи до кожного, всі різні і прям за всіма дивитися і слідкувати стало не можливо, тому я і вирішив піти на іншу роботу.
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Планування та організація своєї роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

Женя

Кухар шаурми, піцайола, бургери.

Тернопіль

20 000 грн.

18 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому