Працював в 2 компаніях 1 рік 8 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Су шеф
готель Брік
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 7 місяців
10.2022 - 05.2024
- Підготовка та приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
- Підтримка чистоти та порядку на кухні
- Організація та проведення навчання для персоналу кухні
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
Су шеф
Ресторани Купера
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 місяців
02.2024 - 01.1900
Контролювання якості видання страв , контроль якості продукції.
Олександр
Олександр
Су-шеф
Одеса
повна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому