Працював в 2 компаніях   1 рік 8 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Су шеф

готель Брік

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

10.2022 - 05.2024

  • Підготовка та приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
  • Підтримка чистоти та порядку на кухні
  • Організація та проведення навчання для персоналу кухні
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм

Су шеф

Ресторани Купера

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

02.2024 - 01.1900

Контролювання якості видання страв , контроль якості продукції.

Олександр

Су-шеф

Одеса

30 000 грн.

30 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому