Работал в 2 компаниях   1 год 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Су шеф

готель Брік

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

10.2022 - 05.2024

  • Підготовка та приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
  • Підтримка чистоти та порядку на кухні
  • Організація та проведення навчання для персоналу кухні
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм

Су шеф

Ресторани Купера

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

9 месяцев

02.2024 - 01.1900

Контролювання якості видання страв , контроль якості продукції.

Олександр

Су-шеф

Одесса

30 000 грн.

30 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад