Работал в 2 компаниях 1 год 8 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Су шеф
готель Брік
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 7 месяцев
10.2022 - 05.2024
- Підготовка та приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
- Підтримка чистоти та порядку на кухні
- Організація та проведення навчання для персоналу кухні
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
Су шеф
Ресторани Купера
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
02.2024 - 01.1900
Контролювання якості видання страв , контроль якості продукції.
Олександр
Олександр
Су-шеф
Одесса
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад