Працював в 1 компанії 7 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Сушист
Суші Zoom
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
04.2024 - до теперішнього часу
• Приготування суші та інших страв японської кухні
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
Ключова інформація
• Кухар універсал
• Дотримання санітарних норм
• Увага до деталей
• Креативність
• Організованість
• Дотримання санітарних норм
• Увага до деталей
• Креативність
• Організованість
Навчався в 1 закладі
Приватний заклад вищої освіти "Одеський технологічний університет "ШАГ""
181
Одеса, 2029
Володіє мовами
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
ресторан
Луцьк, 2024
кухар гарячого і холодного процесу
Николь
Николь
Кухар холодного цеху
Одеса
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 4 години тому