Працював в 3 компаніях 4 роки 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар холодного процесу
Cartel
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
12.2023 - 06.2024
• Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
• Підготовка інгредієнтів до приготування
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підготовка робочого місця та підтримання порядку
• Ведення облікової документації
• Розробка нових страв та меню
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
• Взаємодія з іншими працівниками кухні
• Розробка нових страв та меню
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
• Підготовка інгредієнтів до приготування
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підготовка робочого місця та підтримання порядку
• Ведення облікової документації
• Розробка нових страв та меню
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
• Взаємодія з іншими працівниками кухні
• Розробка нових страв та меню
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
Повар горячего цеха
Cartel
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
09.2023 - 12.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Кухар холодного процесу
Яхта, Мережа ресторанів
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 6 місяців
03.2020 - 09.2023
• Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
• Підготовка інгредієнтів до приготування
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підготовка робочого місця та підтримання порядку
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з іншими працівниками кухні
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
• Підготовка інгредієнтів до приготування
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підготовка робочого місця та підтримання порядку
• Ведення облікової документації
• Взаємодія з іншими працівниками кухні
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
Дарія
Дарія
Кухар холодного процесу
Одеса
повна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому