Работал в 1 компании 7 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Сушист
Суші Zoom
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
04.2024 - по настоящее время
• Приготування суші та інших страв японської кухні
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
Ключевая информация
• Кухар універсал
• Дотримання санітарних норм
• Увага до деталей
• Креативність
• Організованість
• Дотримання санітарних норм
• Увага до деталей
• Креативність
• Організованість
Учился в 1 заведении
Приватний заклад вищої освіти "Одеський технологічний університет "ШАГ""
181
Одеса, 2029
Владеет языками
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
ресторан
Луцьк, 2024
кухар гарячого і холодного процесу
Николь
Николь
Кухар холодного цеху
Одесса
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 2 часа назад