Працював в 8 компаніях 8 років 5 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф-кухар
Gallery
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
06.2023 - 11.2024
- Організація роботи кухні: планування і координація роботи команди, розподіл завдань, оптимізація процесів, забезпечення безперебійної роботи;- Розробка та оновлення меню: створення і впровадження меню, врахування сучасних кулінарних трендів, контроль відповідності концепції закладу;- Контроль якості страв: перевірка свіжості продуктів, дотримання стандартів приготування та подачі, впровадження технологічних карт;- Закупівля та управління запасами: вибір постачальників, контроль якості продуктів, управління запасами, оптимізація витрат;- Навчання і розвиток команди: проведення тренінгів, навчання новим технікам, формування сильної та ефективної команди;- Дотримання санітарних норм: контроль за дотриманням санітарних стандартів, організація прибирання та дезінфекції;- Розробка нових концепцій: впровадження інноваційних рішень, організація гастрономічних подій і колаборацій;- Взаємодія з відділами: співпраця з менеджерами залу і керівництвом, участь у маркетингових кампаніях і акціях.
Шеф-кухар
Ось
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 місяців
02.2022 - 12.2022
Инстаграмм: https://www.instagram.com/os.izm/
- Розробка концепції кухні: формування гастрономічної концепції, включення унікальних страв, що можуть стати «візитною карткою» закладу;- Підбір і адаптація команди: набір кухарів, адаптація нових співробітників, навчання команди стандартам приготування, подачі та швидкій роботі.- Створення технологічних карт: розробка та впровадження стандартів якості на всіх етапах приготування страв;- Закупівля обладнання: планування необхідного кухонного обладнання, співпраця з постачальниками для отримання найкращої якості в межах бюджету;- Організація закупівель: встановлення довгострокових відносин з постачальниками, контроль запасів, переговори щодо вигідних умов закупівель;- Фінансове управління: визначення собівартості страв і оптимізація витрат;- Тестування меню: проведення тестування та оптимізація страв на основі відгуків і продажів.РедагуватиВидалити
Шеф-кухар
Мінімаліст
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
06.2021 - 01.2022
Инстаграмм: https://www.instagram.com/mnmlst.cafe/
Су-шеф
Brik
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
06.2020 - 06.2021
Инстаграмм: https://www.instagram.com/brik.space/
Шеф-кухар заготівельного цеху
Mimoza group
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
12.2019 - 06.2020
Инстаграмм: https://www.instagram.com/mimosa_kyiv/
Су-шеф
Fishkultura
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
02.2019 - 11.2019
Су-шеф
Lou Lou
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
01.2018 - 01.2019
Инстаграмм: https://www.instagram.com/loulou.bistrot/
Су-шеф
Reikartz Аврора, Гостиничный комплекс
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 11 місяців
02.2016 - 01.2018
Навчався в 2 закладах
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Харчові технології та інженерія
Кривий ріг, 2018
Колледж Экономики и Управления им. Вадима Гетмана
Харчові технології та інженерія
Дніпро, 2015
Володіє мовами
Англійська
базовий
Російська
вільно
Українська
рідна
Додаткова інформація
Рекомендація
Операційний директор Ресторан/Бар, "BRIK"
Грехова Анна Всеволодівна
пошта:
grekhovahanna@gmail.com
инстаграм:
https://www.instagram.com/grekhovaanna/
Власник закладу кафе, "GALLERY"
Кваша Владислав Юрійович
пошта:
vladyslav.kvasha@gmail.com
инстаграм:
https://www.instagram.com/vladskvasha/
Денис Андрійович
Денис Андрійович
Шеф-кухар
Одеса
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому