Працював в 8 компаніях   8 років 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

Gallery

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

06.2023 - 11.2024

Инстаграмм: https://www.instagram.com/g.spot.vibes/
- Організація роботи кухні: планування і координація роботи команди, розподіл завдань, оптимізація процесів, забезпечення безперебійної роботи;- Розробка та оновлення меню: створення і впровадження меню, врахування сучасних кулінарних трендів, контроль відповідності концепції закладу;- Контроль якості страв: перевірка свіжості продуктів, дотримання стандартів приготування та подачі, впровадження технологічних карт;- Закупівля та управління запасами: вибір постачальників, контроль якості продуктів, управління запасами, оптимізація витрат;- Навчання і розвиток команди: проведення тренінгів, навчання новим технікам, формування сильної та ефективної команди;- Дотримання санітарних норм: контроль за дотриманням санітарних стандартів, організація прибирання та дезінфекції;- Розробка нових концепцій: впровадження інноваційних рішень, організація гастрономічних подій і колаборацій;- Взаємодія з відділами: співпраця з менеджерами залу і керівництвом, участь у маркетингових кампаніях і акціях.

Шеф-кухар

Ось

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

02.2022 - 12.2022

Инстаграмм: https://www.instagram.com/os.izm/

- Розробка концепції кухні: формування гастрономічної концепції, включення унікальних страв, що можуть стати «візитною карткою» закладу;- Підбір і адаптація команди: набір кухарів, адаптація нових співробітників, навчання команди стандартам приготування, подачі та швидкій роботі.- Створення технологічних карт: розробка та впровадження стандартів якості на всіх етапах приготування страв;- Закупівля обладнання: планування необхідного кухонного обладнання, співпраця з постачальниками для отримання найкращої якості в межах бюджету;- Організація закупівель: встановлення довгострокових відносин з постачальниками, контроль запасів, переговори щодо вигідних умов закупівель;- Фінансове управління: визначення собівартості страв і оптимізація витрат;- Тестування меню: проведення тестування та оптимізація страв на основі відгуків і продажів.РедагуватиВидалити

Шеф-кухар

Мінімаліст

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

06.2021 - 01.2022

Инстаграмм: https://www.instagram.com/mnmlst.cafe/

Су-шеф

Brik

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

06.2020 - 06.2021

Инстаграмм: https://www.instagram.com/brik.space/

Шеф-кухар заготівельного цеху

Mimoza group

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

12.2019 - 06.2020

Инстаграмм: https://www.instagram.com/mimosa_kyiv/

Су-шеф

Fishkultura

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

02.2019 - 11.2019

Су-шеф

Lou Lou

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

01.2018 - 01.2019

Инстаграмм: https://www.instagram.com/loulou.bistrot/

Су-шеф

Reikartz Аврора, Гостиничный комплекс

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 11 місяців

02.2016 - 01.2018

Навчався в 2 закладах

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Харчові технології та інженерія

Кривий ріг, 2018

Колледж Экономики и Управления им. Вадима Гетмана

Харчові технології та інженерія

Дніпро, 2015

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Рекомендація

Операційний директор Ресторан/Бар, "BRIK"

Грехова Анна Всеволодівна

пошта:

grekhovahanna@gmail.com

инстаграм:

https://www.instagram.com/grekhovaanna/

Власник закладу кафе, "GALLERY"

Кваша Владислав Юрійович

пошта:

vladyslav.kvasha@gmail.com

инстаграм:

https://www.instagram.com/vladskvasha/

Денис Андрійович

Шеф-кухар

Одеса

40 000 грн.

29 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому