Працював в 2 компаніях   3 роки 1 місяць

Реклама та PR-послуги, IT

Курс арбітражу трафіку з Facebook у вертикалі нутра

Fb, killa

Реклама та PR-послуги

2 місяці

07.2024 - 09.2024

Маю базові знання, навички та практичний досвід після курсу з арбітражу трафіка у Facebook, а саме:

1. Робота с партнерками: реєстрація, вибір та аналіз оффера.

2. Робота с креативами (нутра): знаю які бувають, і як створити простий креатив за допомогою Canva.

3. Робота з акаунтами: знаю які є, де і як їх купити, як дофармити якщо треба, створення фанпейдж на авторегах та лінковка їх та їх РК до БМ-му Кінга.

4. Робота з мобільними проксі, та їх покупка, налаштування та робота з антидетект браузером Dolphin Anty.

5. Робота з чекером Keitaro, теоритичні знання як працювати с клоакою.Встановлення Keitaro на сервер, створення компанії, та додавання фільтрів (використовував Keitaro як клоаку) Додавання Лендінгу (White page), додавання Оффер (Black page) а також партнерку, джерело трафіку та купив та додав домен.

6. Робота з РК: маю невеликий практичний досвід налаштування та запуску рекламної компанії. Додавання платіжних даних, створення рекламної компанії в Facebook Ads.

7. Теорія про бани та чеки, які бувають і як проходити, проходив селфі на авторезі.

Маю високий рівень відповідальності та самоорганізації. Маю величезне прагнення розвиватися і підвищувати свій рівень знань у цій сфері. Гарантую швидку здатність до навчання, бажання і готовність працювати.

SEO-оптимізатор

TapOK

IT

2 роки 9 місяців

09.2021 - 06.2024

Просування сайтів в топ пошукової системи Google в ніші Нутра (оптимізація сторінок і контенту) Пошук і купівля дроп домменів, робота з партнерськими програмами, аналітика, контроль доходу й ефективності сайтів. Був відповідальний за гео Іспанія, Польща та країн Латинської Америки.

Досягнення: З Junior після курсів став відповідальний за нішу нутра в іспаномовних країнах, стабільно впродовж усього часу роботи збільшував дохід компанії з 0 до 40 000$ чистого прибутку на місяць, водночас збільшував свою ставку ЗП + % від прибутку. Вивів у топ пошукових систем понад 10 сайтів за весь час роботи, мав трафік понад 500 000 на місяць із кількох сайтів.

Ключова інформація

Adheart, ms office, google sheets, google, html, google docs, dolphin anty, уміння аналізувати, facebook ads manager, facebook business manager, проведення рекламних кампаній у facebook, робота с партнерками, keitaro, google search console, ahrefs, wordpress, screaming frog seo spider, seo Маю досвід роботи з багатьма партнерськими програмами. Працював з seo трафіком в наші нутра. З соцмережами працював тільки в facebook в процессі навчання. Розумію основи роботи арбітражу в fecebook, маю базові навички в роботі з проксі, антидетект браузером dolphin anty, купівлею акаунтів, прив'язки фп і рк до бм кинга, проходження чеків, встановлення та налаштування keitaro

Навчався в 1 закладі

Індустріальний інститут ДВНЗ Донецький національний технічний університет

Напрям підготовки «Гірнича справа» Кваліфікація «Технічний фахівець у галузі добувної промисловості», Покровськ

Покровськ, 2017

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Навчання арбітражу трафіку з Facebook у вертикалі нутра від команди FB-killa. Безкоштовний курс 2024 року

2024

Безкоштовний курс з арбітражу трафіку на ютуб каналі "Усатий Арбитражник"

2024

Додаткова інформація

Свій розділ

В ДАНИЙ ЧАС РОЗГДАЮ ТІЛЬКИ РОБОТУ ДИСТАНЦІЙНО. Маю досвід роботи з багатьма партнерськими програмами. Працював з Seo трафіком в наші нутра. З соцмережами працював тільки в Facebook в процессі навчання. Розумію основи роботи арбітражу в Fecebook, маю базові навички в роботі з проксі, антидетект браузером Dolphin Anty, купівлею акаунтів, прив'язки ФП і РК до БМ Кинга, проходження чеків, встановлення та налаштування Keitaro.

Віталій Ігорович

Junior Media Buyer, помічник, асистент

Київ

20 000 грн.

29 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 9 годин тому