Працював в 7 компаніях   14 років 6 місяців

Державний сектор

Старший державний виконавець Черкаського відділу державної виконавчої служби у Черкаському районі Че

Черкаський відділ державної виконавчої служби у Черкаському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального Міністерства юстиції України (м. Київ)

Державний сектор

1 рік 10 місяців

08.2022 - 06.2024

Посадові обов’язки:виконання рішень судів та інших органів; розшук, виявлення та арешт майна боржників; представництво інтересів відділу ДВС у судах.

Фахівець Черкаської філії Державного підприємства «СЕТАМ» Міністерства юстиції України

Державного підприємства «СЕТАМ» Міністерства юстиції України

Державний сектор

1 рік 2 місяці

05.2021 - 07.2022

Посадові обов’язки : приймання, зберігання, та видавання товарно-матеріальних цінностей( рухоме майно, транспортні засоби);належне зберігання арештованого майна (відповідне опломбування арештованого майна);ведення обліку та внесення даних до журналу матеріальних цінностей.

Державний виконавець

Придніпровського відділу державної виконавчої служби у місті Черкаси Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)

Державний сектор

2 роки 1 місяць

01.2019 - 02.2021

Посадові обов’язки:розшук, виявлення та арешт майна боржників; представництво інтересів відділу ДВС у судах.виконання рішень судів та інших органів;

Керівник

Чорнобаївського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області;

Державний сектор

8 місяців

05.2018 - 01.2019

Посадові обов’язки: контроль за виконанням рішень судів та інших органів у відділі;представництво інтересів відділу ДВС у судах;підготовка, аналіз звітів з питань роботи Управління ДВС.

Старший інспектор відділу матеріально – технічного забезпечення

Управління Державного агенства рибного господарства у Черкаській області;

Державний сектор

7 місяців

10.2017 - 05.2018

Посадові обов’язки: приймання, зберігання, та видавання товарно-матеріальних цінностей;ведення обліку, та внесення даних до журналу матеріальних цінностей;видавання та списання паливно-мастильних матеріалів.

Державний виконавець

Центрального відділу державної виконавчої служби міста Черкаси Головного територіального управління юстиції у Черкаській області;

Державний сектор

6 років 11 місяців

04.2010 - 03.2017

Посадові обов’язки:розшук, виявлення та арешт майна боржників; представництво інтересів відділу ДВС у судах.виконання рішень судів та інших органів;

Вантажник виробничо – диспетчерського відділу

ДП «Автоскладальний завод № 2 «ВАТ ЛУАЗ»;

Державний сектор

10 місяців

08.2008 - 06.2009

Посадові обовязки:Аналізувати отримані і опрацьовані замовлення, і, у співпраці з начальником виробництва і керівниками виробничих підрозділів складать план виробництва відповідно до вимог договорів про поставку продукціїНадавати керівництву пропозиції, щодо покращення/змін у виробництві, плануванні, розробці продукції тощоСпівпрацювати з конструкторами, відділом збуту, відділом постачання, виробництвом.

Ключова інформація

Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою.

Вільно володію програмами: Word, Excel, Mail, здатний швидко навчатися новим видам діяльності.

Маю досвід забезпечувати зберігання товарно-матеріальних цінностей, з додержання режимів зберігання та облік складських операцій

Ні я, ні мої родичі до кримінальної відповідальності не притягувались;

Маю водійське посвідчення категорії: «А,В,С».

Маю великий досвід ділового спілкування з людьми, організаторські здібності, пунктуальний, самовідданий справі, дотримуюсь виховання поваги та субординації від виконавчої до керівної ланки, вимогливий до себе, вмію працювати в команді, дисциплінований;

Навчався в 1 закладі

Харьковский национальный университет внутренних дел

Правознавство - юрист, спеціаліст

Харьков, 2009

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Декларуйся

Черкассы, 2024

Підвищили обізнаність усіх зацікавлених щодо правил та повноти заповнення е-декларацій.

Все про антикорупцію для публічних службовців

Черкассы, 2023

Після проходження онлайн-курсу "Все про антикорупцію для публічних службовців" були розібрані питання,  як кожному публічному службовцю розібратись, чого саме вимагає від нього законодавство, і як це реалізовано на державному та інституційному рівні.А також розглянули детально про те, які існують  інструменти для реалізації таких вимог.  Надати базове розуміння щодо функціонування системи запобігання корупції, починаючи від державного рівня і закінчуючи інституційним. Допомогти розібратись з основами антикорупційного законодавства. Навчити публічних службовців бути доброчесними під час виконання своїх обов'язків.

Курс для публічних службовців, Зрозуміло про конфлікт інтересів

Черкассы, 2022

Розглянувши конфлікти інтересів, які можуть виникнути у діяльності суддів та народних депутатів України.

Вивчили питання:Конфлікту інтересів у діяльності:посадових осіб місцевого самоврядуваннядепутатів місцевих надвійськових посадових осіб членів колегіальних органів та посадових осіб державних комунальних підприємств, установ, організацій.

Цей курс допоміг опанувати базові практичні інструменти для:підвищення ефективності виявлення,запобігання та врегулювання конфлікту інтересівдотримання встановлених заборон та обмежень.

Додаткова інформація

Маю водійське посвідчення

категорії: «А,В,С».

Юрій

Юрист, експерт, спеціаліст

Черкаси

20 000 грн.

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому