Працював в 1 компанії   32 роки 3 місяці

Промисловість та Виробництво

Інженер

цегельнй завод

Промисловість та Виробництво

32 роки 2 місяці

07.1992 - до теперішнього часу

Маю досвід з виробництва цегли більше 20 р на посаді директора. Проводжу консультації для керівників цегельних заводів, з питань технологічного, технічного покращення заводів. Покращення якості продукції, розрахунок економічної вигоди, підказки вирішення організаційних проблем. Маю досвід будівництва заводу на посаді інженер-техналяд за будівництвом, зможу реконструювати, або збудувати завод з «0» до повного пуску. Маю досвід співпраці з державними структурами.

Ключова інформація

Здобув професію інженер хімік-технолог, виробництво кераміки і вогнетривів, скла, вяжучих, (силікати), захистив диплом виробництво цегли. Дотримуюсь принципу, « інженер, повинен знати все про щось і щось про все». Тому набув навиків спеціаліста в напрямку механіки, процеси і апарати. Глибокі знання сушки, формування методом екструдування, пресування та наливним. Організаційні питання, створення підприємства з «0». Підхід до господарювання з економічним розрахунком, та розуміння бізнесу.

Навчався в 1 закладі

Національний університет "Львівська політехніка"

ХТФ

Львів, 1992

Володіє мовами

Українська

рідна

Додаткова інформація

водій

категорія: А; B; C; D.

Іван Йосипович

Керівник виробництва

Львів

Готовий переїхати: Київ, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Полтава, Тернопіль, Харків, Черкаси, Чернігів, Канів, Умань, Семенівка, Чернігівська обл., Городище, Чернігівська обл.

36 000 грн.

56 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому