Працював в 4 компаніях 3 роки 3 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail, Шоу-бізнес
Керуючий рестораном
Сніданішна
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
05.2024 - до теперішнього часу
Налагодження роботи закладу.
Планування. Бюджетування.
Контроль виконання роботи.
Розвиток закладу.
• Керівництво роботою ресторану
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
Планування. Бюджетування.
Контроль виконання роботи.
Розвиток закладу.
• Керівництво роботою ресторану
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
Керуючий кав'ярні
ЛяТюШо
Торгівля роздрібна / Retail
7 місяців
02.2024 - до теперішнього часу
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Адміністратор ресторану
Some like it hot
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
04.2023 - 10.2023
• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Event manager
Eventman
Шоу-бізнес
1 рік 11 місяців
01.2019 - 12.2020
• Планування та координація подій та заходів
• Взаємодія з клієнтами та постачальниками послуг
• Бюджетування та фінансове управління подіями
• Підготовка документації та контрактів для подій
• Вибір та оренда локацій для проведення подій
• Керування та координація роботою персоналу на подіях
• Вирішення технічних та логістичних питань
• Забезпечення високого рівня задоволеності учасників та гостей
• Взаємодія з клієнтами та постачальниками послуг
• Бюджетування та фінансове управління подіями
• Підготовка документації та контрактів для подій
• Вибір та оренда локацій для проведення подій
• Керування та координація роботою персоналу на подіях
• Вирішення технічних та логістичних питань
• Забезпечення високого рівня задоволеності учасників та гостей
Андрей
Андрей
Керуючий рестораном
Харків
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому