Работал в 4 компаниях 3 года 3 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail, Шоу-бизнес
Керуючий рестораном
Сніданішна
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
05.2024 - по настоящее время
Налагодження роботи закладу.
Планування. Бюджетування.
Контроль виконання роботи.
Розвиток закладу.
• Керівництво роботою ресторану
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
Планування. Бюджетування.
Контроль виконання роботи.
Розвиток закладу.
• Керівництво роботою ресторану
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
Керуючий кав'ярні
ЛяТюШо
Торговля розничная / Retail
7 месяцев
02.2024 - по настоящее время
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Адміністратор ресторану
Some like it hot
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
04.2023 - 10.2023
• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Моніторинг фінансової діяльності ресторану
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Event manager
Eventman
Шоу-бизнес
1 год 11 месяцев
01.2019 - 12.2020
• Планування та координація подій та заходів
• Взаємодія з клієнтами та постачальниками послуг
• Бюджетування та фінансове управління подіями
• Підготовка документації та контрактів для подій
• Вибір та оренда локацій для проведення подій
• Керування та координація роботою персоналу на подіях
• Вирішення технічних та логістичних питань
• Забезпечення високого рівня задоволеності учасників та гостей
• Взаємодія з клієнтами та постачальниками послуг
• Бюджетування та фінансове управління подіями
• Підготовка документації та контрактів для подій
• Вибір та оренда локацій для проведення подій
• Керування та координація роботою персоналу на подіях
• Вирішення технічних та логістичних питань
• Забезпечення високого рівня задоволеності учасників та гостей
Андрей
Андрей
Керуючий рестораном
Харьков
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад