Працював в 10 компаніях   20 років 8 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail

Керуючий готелем

Готель У Борисовича & SPA

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

05.2023 - 07.2024

- Запуск готеля з нуля
- Створення концепції та напрямку готелю та ресторану
- Налагодження роботи з постачальниками
- Підбір персоналу
- Навчання персоналу
- Концепція кухні
- Концепція ресторану та назва ресторану
- Впровадження стандартів обслуговування
- Створення меню та винної карти
- Реєстрація та впровадження booking
- Створення сайту
- Введення автоматизації через програму обліку syrve
- Підключення expirenza від monobank,
- Організація та керування роботою готелю
- Управління персоналом та розподіл обов'язків
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей та комфорту перебування
- Контроль за дотриманням стандартів готельного сервісу та безпеки
- Ведення обліку та фінансової звітності готелю
- Організація маркетингових та рекламних кампаній для привертання клієнтів
- Розвиток та впровадження сервісів та програм для гостей
- Моніторинг та аналіз фінансової діяльності готелю

Керуючий

Кондитерська-кавярня "МЕДІВНЯ"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 11 місяців

10.2021 - 09.2023

Був запрошений на роботу, як антикризовий менеджер, після чого було запропоновано посаду керуючого

Керівник відділу ХоРеКа

ТМ "Рибак"

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

09.2022 - 06.2023

Працював керівником відділу ХоРеКа, був запрошений на роботу для відкриття Фуд-Зон в мережі мясних магазинів ТМ "Рибак", м.Івано-Франківськ. Успішно відкрили фуд-зони у м.Долина, м.Рогатин та смт.Перегінське. Створення проектів з нуля, починаючи від візуалізації і закінчуючи навчанням персоналу та запуском

Власний бізнес

FOODGURU

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

03.2021 - 09.2021

Відкрили перший фуд-корт у Івано-Франківську, де поєднали - мексиканську, італійську, американську, тайську та японсько-перуанську кухню Nikkei.
Створював та займався проєктом особисто з партнером, був співвласником та бренд-шефом проєкту.
Закінчив партнерство та вийшов з проєкту 1 вересня 2021 року, по стану здоров’я

Власний бізнес

SAMURAI Sushi&Nikkei

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

05.2020 - 03.2021

Відкрив першу у Івано-Франківську доставку кухні та суші Nikkei. Проєкт був повністю створений мною з нуля.
У 2021 році, після успішного майже року роботи, переїхали на фуд-корт FOODGURU, де SAMURAI, був основним китом цього бізнесу.

Власний бізнес

Ресторан BANDERA’S

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років

11.2014 - 11.2019

У 2014 повернувся у рідний Тернопіль, де було запропоновано почати партнерський бізнес, відкрити свій ресторан

Менеджер

Fellini, Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

04.2013 - 05.2014

Робота в елітному ресторані міста Київ, новий досвід та знання

Офіціант, Метрдотель

Perets, Смородина, Petrus-ь, група ресторанів

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 6 місяців

02.2010 - 08.2012

Переїзд в місто Київ, для досягнення нового досвіду та нових знань

Менеджер розважальної частини

Торговельно, розважальний центр "Подоляни"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

11.2008 - 12.2009

Перший досвід на керівній посаді у великому ТРЦ

Офіціант, бармен

Готельно, розважальний комплекс "Алігатор"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 4 місяці

06.2002 - 10.2008

Перша робота, перший великий досвід в готельно-ресторанному бізнесі

Ключова інформація

Управління готельно, ресторанним бізнесом, управління готелем, управління рестораном, управління проєктами, управління командою, управління персоналом, управлінські навички, антикризове управління, ведення переговорів, ведення ділових переговорів, дисциплінованість, привітність, відповідальність, пунктуальність, стресостійкість, запуск проєктів з нуля, впровадження booking, налаштування booking, впровадження syrve ( iiko ), налаштування syrve ( iiko ), знання syrve office ( iiko ), складання калькуляційних карт, створення меню, створення винної карти Великий досвід у готельно, ресторанному бізнесі

Навчався в 1 закладі

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

ОКС

Тернопіль, 2005

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Грані Багатства

Київ, 2024

Саморозвиток, психологія, фінанси

Лідерська програма "Розвиток"

Хмельницький, 2017

Саморозвиток, психологія

Додаткова інформація

Інші проєкти

Великий досвід у готельно-ресторанному бізнесі більше 20 років, працював в Тернополі та Києві, пройшов шлях від офіціанта до власного бізнесу. До повномасштабної війни був свій власний бізнес у Івано-Франківську. Також був співавтором різних проектів, близько 20-ти, починаючи від кавярень і закінчуючи масштабними ресторанами та готелями. Останні мої проєкти, це Апарт-Готель "FIMKA", Івано-Франківськ та кавярня "Melissa", Коломия, "Sky-Hill" gastro cafe, Яблуниця

Віталій Володимирович

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

Івано-Франківськ

Готовий переїхати: Буковель, Польща, Угорщина, Яблуниця

39 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 1 тиждень тому