Працювала в 1 компанії   6 років 1 місяць

Банки

менеджер по роботі з преміум клієнтами

Назву компанії приховано

Банки

6 років

09.2018 - до теперішнього часу

Персональне осблуговування Преміум клієнтів, проведення фінансового планування, супровід депозитного та кредитного портфелю, послуги у сфері страхування.

За підсумками 2019 року була членом Best Premium Club АТ РайффайзенБанк за якість виконання своїх функціональних обов'язків.

З 06.2013 по 02.2017р.р. – головний економіст АТ «Райффайзен Банк Аваль» Базове відділення (м. Суми). В обов’язки входило: обслуговування існуючих і залучення нових клієнтів, продаж кредитних і депозитних продуктів банку, продаж довгострокових програм накопичувального страхування життя (була визнана кращим продавцем АТ «Райффайзен Банк Аваль» програми «Іnsurance-life» за підсумками звітного періоду).

З 04.2007 по 06.2012р.р. – АТ «Комерційний банк «ПриватБанк» (м. Охтирка, Сумської області). Працювала від експерта з кредитування до заступника керівника відділення. В обов’язки входило: продаж банківських продуктів, обслуговування VIP-клієнтів, залучення нових клієнтів, організація зустрічей з керівництвом підприємств для подальшої співпраці в банку.

З грудня 2020 року перебуваю у декретній відпустці. На даний час маю можливисть та бажання приступити до нових обов'язків та завдань.

Ключова інформація

  • Відповідальність, чесність, порядність
  • Комунікабельність, ініціативність, уважність до деталей
  • Здатність до навчання, самомотивація та самоорганізація
  • Зорієнтованість на результат

Навчалась в 1 закладі

Сумський державний університет

економічний/фінанси

Суми, 2007

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Анонімний пошукач

Персональний асистент

Київ

39 років

повна зайнятість

Оновлено 5 годин тому