Працював в 2 компаніях   23 роки 8 місяців

Промисловість та Виробництво

Головний технолог

ТОВ "МК ЯГЛЄВЄЦ"

Промисловість та Виробництво

1 рік 5 місяців

03.2023 - 08.2024

  1. Запуск виробництва з нуля до обсягу 100 тонн/місяць продукції.
  2. Координація всіх аспектів розвитку підприємства.
  3. Управління виробничими процесами, контроль за впровадженням нових технологій.

Головний технолог

ТОВ "Інус-ЛТД" ТМ "Тучинські Ковбаси"

Промисловість та Виробництво

22 роки 1 місяць

02.2001 - 03.2023

  1. Успішна розробка та впровадження унікальних технічних умов (ТУ) для варених та напівкопчених ковбас.
  2. Організація роботи за схемою Private Label для декількох клієнтів.
  3. Розробка фірмового бренду, участь у ребрендингу та маркетингових ініціативах.
  4. Впровадження системи НАССР на підприємстві, сертифікований внутрішній аудитор (2018).
  5. Підвищення продуктивності завдяки інтеграції нових технологій та методів виробництва.

Ключова інформація

  1. Водійське посвідчення категорій "В" та "С".
  2. Багаторічний досвід роботи дозволяє організувати виробництво м’ясопереробної продукції з нуля та очолити його, забезпечуючи високу якість продукції та відповідність сучасним стандартам

Навчався в 2 закладах

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького (Львів, Україна)

Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса спеціаліст

Львів, 2008

Київський Національний Авіаційний Університет

Радіоелектронне обладнання повітряних суден

Київ, 2001

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Використання харчових добавок фірми "Рапс"(Кульмбах, Німеччина) рік закінчення 2015

2015

Використання харчових добавок фірми "Рапс"(Кульмбах, Німеччина)

рік закінчення 2015

продемонстровані нові харчові добавки фірми "Рапс" та нові технології їх застосування;

  •   було продемонстровано технології виготовлення традиційних Німецьких виробів;
  •   це обновило асортимент продукції та впровадило технології на Підприємстві. 

 

Використання тваринних білків у м'ясопереробній галузі(Грастін, Данія)

рік закінчення 2012

розглянуто різні типи тваринних білків;

  •   в подальшому стало можливим застосувати ці білки на своєму підприємстів та покращити якісні та економічні показники продукції.

 

 

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

1) Володіння Word;

2) Володіння Exel;

3) працюю в 1с (блок виробництва);

Водійське посвідчення

Посвідчення категорії "В" та "С"

Свої пропозиції

Маючи багаторічний досвід роботи на мясопереробному підприємстві готовий поділитися цим досвідом з людьми, які відкривають (чи думають відкривати) мясопереробне підприємство та очолити виробництво на ньому.

Артем Михайлович

Технолог пищевого производства

Рівне

Готовий переїхати: Київ, Львів, Житомир, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький

80 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 12 годин тому