Працював в 1 компанії   23 роки 8 місяців

Промисловість та Виробництво

Головний технолог

ТОВ "Інус-ЛТД" ТМ "Тучинські Ковбаси"

Промисловість та Виробництво

23 роки 7 місяців

02.2001 - до теперішнього часу

1) Почав свою діяльність на підприємстві з посади комірника складу комплектуючих. Через півроку працював на посаді складача фаршу майже рік. Через два роки роботи на підприємстві вже виконував по черзі а то й суміжно обовязки майстра цеху, начальника виробництва, керівника відділу збуту. Трішки займався маркетиногм. На даний час займаю посаду Головного технолога.

2) Під час моєї діяльності на підприємстві наша продукція періодично приймала участь у різних конкурсах та відзначалася нагородами;

3) брав безпосередню участь у розробці фірмового брену та подальших ребрендінгах;

4) розробив свої ТУ для варених та напівкопчених ковбас;

5) У 2018 році приймав активну у часть у розробці та впровадженні системи НАССР на підприємстві (є сертифікат внутрішнього аудитора);

6) організовува роботу на підприємстві по схемі Приват-Лейбл для декількох замовників;

7) веду постійну роботу на підприємстві по застосуванню нових технологій та технік.

Ключова інформація

Довгостроковий досвід роботи на мясопереробному підприємстві;

  • Сильний та досвідчений технолог з орієнтацією на впровадження на Підприємстві новітніх технологій та збільшення його прибутків;
  • Професіонал з великим практичним досвідом на виробництві та управління;
  • Вміння адаптувати технологію на Підприємстві під економічну та маркетингову політику підприємства;
  • Наявність лідерських та управлінських навиків, що підтверджено успішним розвитком кар'єри головного технолога.

Навчався в 2 закладах

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького (Львів, Україна)

Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса спеціаліст

Львів, 2008

Київський Національний Авіаційний Університет

Радіоелектронне обладнання повітряних суден

Київ, 2001

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Використання харчових добавок фірми "Рапс"(Кульмбах, Німеччина) рік закінчення 2015

2015

Використання харчових добавок фірми "Рапс"(Кульмбах, Німеччина)

рік закінчення 2015

продемонстровані нові харчові добавки фірми "Рапс" та нові технології їх застосування;

  •   було продемонстровано технології виготовлення традиційних Німецьких виробів;
  •   це обновило асортимент продукції та впровадило технології на Підприємстві. 

 

Використання тваринних білків у м'ясопереробній галузі(Грастін, Данія)

рік закінчення 2012

розглянуто різні типи тваринних білків;

  •   в подальшому стало можливим застосувати ці білки на своєму підприємстів та покращити якісні та економічні показники продукції.

 

 

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

1) Володіння Word;

2) Володіння Exel;

3) працюю в 1с (блок виробництва);

Водійське посвідчення

Посвідчення категорії "В" та "С"

Свої пропозиції

Маючи багаторічний досвід роботи на мясопереробному підприємстві готовий поділитися цим досвідом з людьми, які відкривають (чи думають відкривати) мясопереробне підприємство та очолити виробництво на ньому.

Артем Михайлович

Технолог пищевого производства

Рівне

Готовий переїхати: Київ

70 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому