Працювала в 1 компанії   10 років 7 місяців

Медицина та Охорона здоров'я

Головний лікар

КНП "ЦПМСД Онуфріївської селищної ради" Кіровоградської області

Медицина та Охорона здоров'я

10 років 6 місяців

11.2013 - 05.2024

Дата народження: 28 лютого 1982 року народження.

Місце народження: м. Зіньків, Полтавської області

Місце проживання: м. Ірпінь, вул. Університетська, буд 1Г, кв.82, Бучанського району, Київської області.

Одружена маю двох доньок 8 та 17 років.

Мобільний телефон: +380967833337

е-mail: ludmilakruglenko28@gmail.com

Попередні місця роботи:1. Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Онуфріївської селищної ради».Посада: Головний лікар 2. Онуфріївська районна організація Товариства Червоного Хреста України.Посада: голова організації.

Освіта: Маю дві вищі освіти: у 2004 році закінчила Українську медичну стоматологічну академію, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Стоматологія» та здобула кваліфікацію «лікар-стоматолог». У 2020 році закінчила Центральноукраїнський національний технічний університет та здобула другу вищу освіту за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Маю 16-ти річний досвід роботи на керівних посадах, в тому числі, 10-ти річний досвід на посаді керівника закладу охорони здоров’я, а також 5 років досвіду на посаді голови Онуфріївської районної організації Товариства Червоного Хреста України (з грудня 2019 року по 1 липня 2024 року).ЗВідзначена грамотами Онуфріївської районної державної адміністрації, департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної адміністрації, почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації, Подякою депутата Верховної Ради України О. Довгого.У 2021 році – відзнака «Орден Святого Пантелеймона» у номінації «Найкращий управлінець».У 2022 році присвоєно звання «Заслужений лікар України» - Державна відзнака.

Особисті якості: здатність до лідерства; готовність до розумного ризику; прагнення до успіху; вольові якості; високий рівень адаптації; схильність до інновацій; володіння мистецтвом швидкого аналізу отриманої інформації; прагнення до самовдосконалення; вміння сприймати та використовувати ідеї, протилежні власним; ефективне використання передового досвіду у своїй діяльності; вміння розподіляти робочий час; постійний прояв ініціативності; висловлення справедливої критики; здатність приймати управлінські рішення, вміння налагоджувати контакти з підлеглими та командою; розуміння соціальної значущості управлінських рішень; принцип соціальної справедливості; володіння мистецтвом попереджати і вирішувати конфлікти.Відповідальна, пунктуальна, комунікабельна, уважна, доброзичлива, чуйна, милосердна, маю високу працездатність.Також приймала участь у засіданнях круглих столів, виступах на рівні громади, району, області, а також на державному рівні - у Національних конгресах. Приймала участь в міжнародних та національних заходах щодо обміну досвідом тощо. Впевнена у своїх силах.

Крім того:

• маю великий досвід роботи та взаємодії підлеглими та командою;

• маю п’ятирічний досвід в місцевій організації ТЧХУ;

• можу тримати та мотивувати свою команду;

• можу будувати, розробляти, аналізувати вдалі стратегії,;

• завжди беру відповідальність за прийняті важливі рішення;

• маю досвід виконувати представницьку функцію на публічних заходах та подіях.

Впевнена, що мої знання та навички допоможуть отримувати кращі результати, адже маю досвід керівної та управлінської діяльності, організаційної роботи як в благодійній, так і в соціальній сфері (медична галузь).

Розумію систему внутрішнього контролю закладу. Входила до складу координаційної ради та інших комісій на рівні районної та селищної рад в межах повноважень, визначених законодавством України. Є членкинею Регіональної Ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».Володію знаннями з організації надання медичної допомоги, реалізації управлінських ріш

Ключова інформація

маю великий досвід роботи та взаємодії підлеглими та командою; маю п’ятирічний досвід в місцевій організації ТЧХУ; можу тримати та мотивувати свою команду; можу будувати, розробляти, аналізувати вдалі стратегії,; завжди беру відповідальність за прийняті важливі рішення; маю досвід виконувати представницьку функцію на публічних заходах та подіях.

Навчалась в 1 закладі

Українська медична стоматологічна академія, Центральноукраїнський національний технічний університет

Лікар стоматолог, управління організацією охорони здоров'я, публічне управління та адміністрування

Полтава, Кропивницький, 2004

Володіє мовами

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Людмила

Заступник керівника

Київ

35 000 грн.

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому