Працювала в 3 компаніях 1 рік 8 місяців
FMCG, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Касир-бариста
Бо Хліб
FMCG
1 місяць
04.2024 - 05.2024
•Приготування кавових напоїв, лимонадів, коктелів, мілкшейків, викладка вітрини, продаж хлібних виробів та круасанів
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
Кухар сушист
Cabaret&Belvedere
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
04.2023 - 04.2024
• Приготування ролів
• Приготування салатів
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Контроль за процесом приготування страв
• Ведення інвентаризації продуктів
• Участь у розробці нових страв і меню
• Приготування салатів
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Контроль за процесом приготування страв
• Ведення інвентаризації продуктів
• Участь у розробці нових страв і меню
Сушист
Татакі Суші
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
06.2021 - 11.2021
• Приготування суші та інших страв японської кухні
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
Олексанра
Олексанра
Бармен
Біла Церква
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 дні тому