Работала в 3 компаниях 1 год 8 месяцев
FMCG, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Касир-бариста
Бо Хліб
FMCG
1 месяц
04.2024 - 05.2024
•Приготування кавових напоїв, лимонадів, коктелів, мілкшейків, викладка вітрини, продаж хлібних виробів та круасанів
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
Кухар сушист
Cabaret&Belvedere
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
04.2023 - 04.2024
• Приготування ролів
• Приготування салатів
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Контроль за процесом приготування страв
• Ведення інвентаризації продуктів
• Участь у розробці нових страв і меню
• Приготування салатів
• Закупівля необхідних інгредієнтів
• Організація робочого місця та дотримання чистоти
• Дотримання рецептур та стандартів приготування
• Підтримання якості та свіжості продуктів
• Контроль за процесом приготування страв
• Ведення інвентаризації продуктів
• Участь у розробці нових страв і меню
Сушист
Татакі Суші
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
06.2021 - 11.2021
• Приготування суші та інших страв японської кухні
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Контроль за наявністю та якістю продуктів
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
Олексанра
Олексанра
Бармен
![](https://cv-photos-original.rabota.ua/cdn-cgi/image/w=110/127ff551-b9eb-41c2-ad60-7491b7f81eb6.jpg)
Белая Церковь
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 2 дня назад