Працював в 1 компанії   7 років 5 місяців

Промисловість та Виробництво

Виконавчий директор, директор виробничого підприємства

Слобожанська промислова компанія

Промисловість та Виробництво

7 років 4 місяці

03.2017 - до теперішнього часу

Керування всіма підрозділами компанії: постановка цілей, планування діяльності, щоденний контроль, аналіз та корегування роботи підрозділів.

Створення відокремленого підрозділу та повне керування як директора. Створення організаційної структури. Створення відділів та підрозділів (виробничі цехи: зварювальний, малярний, збиральний, ремонта вузлів, цех крупновузлового збирання техніки, участок ковальської клепки вузлів; відділ контролю якості, відділ конструкторський, відділ збуту, закупівель та логістки, бухгалтерія та кадри, склад ТМЦ, службу з ремонта обалднання та хоз. Ремонту). Загальна чисельність в кінці формування – пприблизно 120 осіб. Проектування (з участю фахових спеціалістів – будівельників та промислових архітекторів) виробничих приміщень. Керування будівництвом цих приміщень. Проектування розташування та встановленя виробничого обладнання з урахуванням технології виготовлення продукції та оптимізації внутрішньої логістики. Поетапний запуск виробництва та нарощування обсягів виробництва паралельно з зростанням об’ємів продаж. Сертифікація продукції.

Планування продаж, розробка дилерскої програми, формування дилерської мережі, впровадження фінансових інструментів (партнерські програми з банками, з лізигновими компаніями), співпраця з основними замовниками (дилерами), підготовка та участь в виставках, розробка та впровадження нових продуктів на базі основного продукта (в співпраці з конструкторським відділом ), щоденний аналіз та корегування роботи

Складання/погодження/контроль виконання/корегування планів виробництва по наступних рівнях: план виробництва основної продукції в шт, по вузловий та по детальний план, план виготовлення заготовок та міжопераційних переділів. Впровадження системи планування та виготовлення, та внутрішнього переміщення на основі спеціфікації виробу, лімітової карти, разових замовлень та інш. Впровадження/контроль виконання планових ремонтів та технічного обслуговування обладнання.

Складання/погодження/контроль виконання/корегування багаторівневих планів закупівель. Горизонти планування 3 роки/1рік/ помісячно/потижнево. Кількість постійно обробляємої номенклатури – більше 10тис. позицій. Ведення переговорів з ключовими постачальниками та погодження довгострокових поставок компонентів. Ведення переговорів та освоєння виготовлення нових деталей у постачальників (від розробки, погодження зразків до введення у серійне виготовлення)Впровадження системи закупок на основі тендера. Контроль та вдосконалення системи внутрішньої складської та виробничої логістики (складський облік, внутрізаводські переміщення ТМЦ, робота з поверненням браку)

Внутрішня логістика (зберігання та облік ТМЦ, переміщення між виробничими підрозділами): Впровадження системи штрих-кодування, Організація роботи з реалізації неліквідів, ділових відходів виробництва, пакувальних матеріалів і тари нестандартними виробами від конструкторсько-експерементальної діяльності.

Керування фінансами та управлінським та бухгалтерським обліком, економічним блоком: Безпосередня участь у формуванні, виконанні, контролі та корегуванні бюджетів всіх підрозділівКерування та контроль дебіторської та кредиторської заборгованостіУправління проблемною заборгованістю Контроль та аналіз собівартості. Виявлення чинників, які впливають та своєчасне реагування для зменшення або втримання собівартості на необхідному рівні

Управління якістю:Вдосконалення та контроль виконання стандартів управління якістю ISO:9001

Конструкторській відділ та дослідні роботи:Керування технічними удосконаленнями продукції та новітніми розробками. Розробка планів, погодження бюджетів, безпосереднє впровадження.

Зовнішня логістика:Керування зовнішньою логістикою: оказання послуг з перевезення, розробка логістичних маршрутів поставки ТМЦ з Китаю (авто, жд, авіа, морський), та з ЕС (Польща, Бельгія, Італія, Швеція)

Відділ кадрів, охорона праці:Оптимізація чисельності підрозділів,Розробка системи мотивації для

Навчався в 1 закладі

«Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна"

Економічний, Менеджмент організацій, диплом магістра

Харьков, 2003

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Додаткова інформація

Личные качества

Особисті якості: Висока відповідальність, комунікабельність, наполегливість у досягненні мети, організованість, аналітичний склад розуму, партнерський стиль поведінки, вміння працювати в команді, висока стресостійкість. Додаткова інформація: ПК - рівень впевненного користувача, всі офісні додатки, 1С, IT-Підприємство. Посвідчення водія категорії В, водійський стаж 17 років, особистий автомобіль - є.

Дмитро Леонідович

Виконавчий директор

Київ

150 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 16 годин тому