Працював в 5 компаніях   5 років 10 місяців

Промисловість та Виробництво

(Lean) Керівник відділу вдосконалення виробництва

Go&Create, Кишенів (Харчова промисловість)

Промисловість та Виробництво

2 роки

02.2021 - 02.2023

Комерційний директор

ПАТ "Салтівський хлібозавод", Харків

Промисловість та Виробництво

7 місяців

07.2020 - 02.2021

1. Управління продажами FMCG (забезпечення замовлень, документообіг, надходження коштів, безпосередня робота з клієнтами, моніторинг цін конкурентів, формування продажної ціни, залучення нових клієнтів).

2. Збільшення прибутку комерційного відділу (вибір замовлення за маржею, встановлення максимально можливих цін, забезпечення обороту коштів).

• Управління складом готової продукції (мінімізація запасів, логістика транспорту, управління персоналом складу та ділянкою навантаження).

3. Планування та організація маркетингових програм.

4. Проведення переговорів з потенційними партнерами щодо збуту готової продукції.

5. Формування та навчання команди менеджерів з продажу.

6. Упорядкування планів обсягу продажів.

7. Формування бюджету заводу.

8. Контроль та виконання обсягів продажів.

9. Впровадження KPI (відділу продажів, СГП, маркетинг, логістики, кол-центр).

Керівник відділу технічного контролю і розвитку виробничої системи (Куратор філіальної мережі)

ПАО "Завод Фрунзе", Харків

Промисловість та Виробництво

9 місяців

10.2019 - 07.2020

1. Куратор філіальної мережі.

2. Ведення переговорів.

3. Ведення документообігом.

4. Упорядкування планів обсягу продажів (Філіальної мережі).

5. Контроль та виконання обсягів продажу та стандартів роботи (Філіальної мережі). 6. Аналіз та контроль дебіторської заборгованості.

7. Планування розвитку філіальної мережі. 8. Формування бюджету.

9. Скорочення трудовитрат.

10. Скорочення виробничих та складських площ.

11. Контроль якості.

12. Розвиток виробничих систем.

13. Контроль та зміна технологічних процесів.

Старший Фахівець із впровадження ощадливого виробництва (Lean)

ПАО "Теремно хліб", Луцьк

Промисловість та Виробництво

1 рік 8 місяців

02.2018 - 10.2019

1. Скорочення втрат:

• Трудовитрат

• енергоресурсів

• складського приміщення

• надвиробництва

• часу через очікування

• непотрібного транспортування

• зайвих етапів обробки

• зайвих запасів

• непотрібних переміщень

• випуску дефектної продукції.

2. Введення основних методів:

• VSM

• канбан•

загальний догляд за обладнанням (TPM)

• система 5S

• швидке переналагодження (SMED)

• А3

• кайдзен

• КРІ

• стандартизація всіх процесів.

3. Навчання персоналу.

4. Упорядкування бюджету.

5. Керівник проєкту розвитку підприємства.

Фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог)

ПАТ "Теремно Хліб", Луцьк

Промисловість та Виробництво

9 місяців

05.2017 - 02.2018

1. Виконання планів продажів.

2. Розвиток нових регіонів.

3. Ведення та розвиток клієнтської бази.

4. Аналіз та контроль дебіторської заборгованості.

5. Проведення переговорів.

6. Дотримання документообігу.

7. Планування та проведення маркетингових заходів.

8. Моніторинг цін конкурентів.

Ключова інформація

MS Excel, MS Word, 1С, MS PowerPoint, IikoOffice, Miro.

Навчався в 1 закладі

Харківська Національна Академія Міського Будівництва та Господарства

Міського Будівництва та Господарства

Харків, 2012

Олег

Керівник проекту. Начальник відділу. Lean manager

Харків

Готовий переїхати: Київ, Луцьк

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому