Работал в 5 компаниях 5 лет 10 месяцев
Промышленность и Производство
(Lean) Керівник відділу вдосконалення виробництва
Go&Create, Кишенів (Харчова промисловість)
Промышленность и Производство
2 года
02.2021 - 02.2023
Комерційний директор
ПАТ "Салтівський хлібозавод", Харків
Промышленность и Производство
7 месяцев
07.2020 - 02.2021
1. Управління продажами FMCG (забезпечення замовлень, документообіг, надходження коштів, безпосередня робота з клієнтами, моніторинг цін конкурентів, формування продажної ціни, залучення нових клієнтів).
2. Збільшення прибутку комерційного відділу (вибір замовлення за маржею, встановлення максимально можливих цін, забезпечення обороту коштів).
• Управління складом готової продукції (мінімізація запасів, логістика транспорту, управління персоналом складу та ділянкою навантаження).
3. Планування та організація маркетингових програм.
4. Проведення переговорів з потенційними партнерами щодо збуту готової продукції.
5. Формування та навчання команди менеджерів з продажу.
6. Упорядкування планів обсягу продажів.
7. Формування бюджету заводу.
8. Контроль та виконання обсягів продажів.
9. Впровадження KPI (відділу продажів, СГП, маркетинг, логістики, кол-центр).
Керівник відділу технічного контролю і розвитку виробничої системи (Куратор філіальної мережі)
ПАО "Завод Фрунзе", Харків
Промышленность и Производство
9 месяцев
10.2019 - 07.2020
1. Куратор філіальної мережі.
2. Ведення переговорів.
3. Ведення документообігом.
4. Упорядкування планів обсягу продажів (Філіальної мережі).
5. Контроль та виконання обсягів продажу та стандартів роботи (Філіальної мережі). 6. Аналіз та контроль дебіторської заборгованості.
7. Планування розвитку філіальної мережі. 8. Формування бюджету.
9. Скорочення трудовитрат.
10. Скорочення виробничих та складських площ.
11. Контроль якості.
12. Розвиток виробничих систем.
13. Контроль та зміна технологічних процесів.
Старший Фахівець із впровадження ощадливого виробництва (Lean)
ПАО "Теремно хліб", Луцьк
Промышленность и Производство
1 год 8 месяцев
02.2018 - 10.2019
1. Скорочення втрат:
• Трудовитрат
• енергоресурсів
• складського приміщення
• надвиробництва
• часу через очікування
• непотрібного транспортування
• зайвих етапів обробки
• зайвих запасів
• непотрібних переміщень
• випуску дефектної продукції.
2. Введення основних методів:
• VSM
• канбан•
загальний догляд за обладнанням (TPM)
• система 5S
• швидке переналагодження (SMED)
• А3
• кайдзен
• КРІ
• стандартизація всіх процесів.
3. Навчання персоналу.
4. Упорядкування бюджету.
5. Керівник проєкту розвитку підприємства.
Фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог)
ПАТ "Теремно Хліб", Луцьк
Промышленность и Производство
9 месяцев
05.2017 - 02.2018
1. Виконання планів продажів.
2. Розвиток нових регіонів.
3. Ведення та розвиток клієнтської бази.
4. Аналіз та контроль дебіторської заборгованості.
5. Проведення переговорів.
6. Дотримання документообігу.
7. Планування та проведення маркетингових заходів.
8. Моніторинг цін конкурентів.
Ключевая информация
MS Excel, MS Word, 1С, MS PowerPoint, IikoOffice, Miro.
Учился в 1 заведении
Харківська Національна Академія Міського Будівництва та Господарства
Міського Будівництва та Господарства
Харків, 2012
Олег
Олег
Керівник проекту. Начальник відділу. Lean manager
Харьков
Готов переехать: Киев, Луцк
полная занятость
Обновлено 2 месяца назад