Працював в 2 компаніях   9 років 2 місяці

АПК (Агропромисловий комплекс)

Молодший науковий співробітник

Інститут садівництва НААН України

АПК (Агропромисловий комплекс)

6 років 11 місяців

10.2017 - до теперішнього часу

Обовязки. Приймав участь в зборі науково-технічної інформації по темі , в т.ч. вивчати передовий вітчизняний та зарубіжний досвід, проводив теоретичні та аналітичні дослідження наукових даних, результатів експериментів і спостережень.
Проводив дослідну переробку плодів і ягід, аналітично контролювати, згідно з діючими методиками, результати спостережень і вносити необхідні корективи роботи з одночасним вивченням процесів, що відбуваються.
Проводив оцінку якості сировини.
Проводив підготовку ферментних препаратів і обробку мезги. Проводив розрахунки витрат сировини при виробництві плодово-ягідних вин і зброджено-спиртованих соків.
Проводив розрахунки купажів. Проводив визначення основних фізико-хімічних показників соків, виноматеріалів і вин.
Знаю особливості роботи по госпрозрахунковій тематиці, заключати госпрозрахункові договори, здійснювати впровадження наукових розробок у виробництво.

Вивчав біохімічний склад вихідних компонентів, в т.ч. мало поширених культур.
Приймав участь в розробці і виготовленні нових конкурентоспроможних економічно вигідних, біологічно цінних технологій і рецептур вин, напоїв та інших продуктів.
Розробляв нормативно-технічну документацію, вивчав маркетинг, готував рекламні матеріали і сприяв рекламуванню розробок в державі.
Приймав участь в підготовці публікацій.

Готував проєкти нормативно-технологічної документації та приймав участь в їх затвердженні та освоєнні у виробництві.

Складав апаратурно-технологічні схеми.

Лаборант

Агровет Атлантик, ТОВ

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 роки 1 місяць

07.2013 - 08.2015

Обов'язки: контроль технологічних процесів чотирьох ліній виробництва (Виготовлення БВМД, ЗЦМ, преміксів, вітамінів для птиці та тварин. Виробництво соєвої олії та макухи, а також соєвого борошна), контроль якості вхідної сировини та готового продукту. Досягнення: вивчення всіх технологічних процесів у цій сфері виробництва, а також обладнання.

Ключова інформація

Розробка рецептур та технологічних інструкцій на виготовлення: соків, напоїв, слабоалкогольних напоїв, плодово-ягіних вин.Опубліковано 24 накові праці, з них: 3 тези, 11 статей, 7 технологічних інструкцій, 2 науково-практичних рекомендацій, а також 1 колективна монографіяЗа період роботи в інституті розроблені та затверджені: 3 технолоігчні інструкції на виробництво купажованих соків прямого віджиму; 2 технолоігчні інструкції на виробництво сиропів; 1 технолоігчна інструкція на виробництво сидру та 1 технологіна інструкція на виробництво вина обліпихового.

Навчався в 1 закладі

Уманський національний університет садівництва

Інженерно-технолоігчний факультет, технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Умань, 2017

Курси, тренінги, сертифікати

Свідоцтво про підвищення кваліфікації

Таїрове, 2023

Кліматичні умови, оцінка та моделювання їх впливу на рослини, шкідники та патогени

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

З 2011го року

Наукова діяльність

Навчався у аспірантурі в Інституті садівництва НААН України з 2018 по 2022 роки

Андрій Вікторович

Технолог харчового виробництва

Київ

30 000 грн.

31 рік

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 4 місяці тому