Працювала в 1 компанії   7 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Операційний директор

il Molino

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 років 1 місяць

04.2017 - 05.2024

1. Організація, керування та контроль операційних процесів у ресторанах (сервіс, персонал, прибуток, затрати та інше);

2. Бізнес-планування та виконання поставлених цілей по рентабельності ресторанів;

3. Аналіз та покращення рівня сервісу у ресторанах;

4. Аналіз та робота над покращенням головних бізнес-показників ресторанів: відвідуваність гостей, відгуки гостей, середній чек, Food cost, ФОТ та інше;

5. Активна участь у розробці оновлень меню;

6. Контроль дотримання вимог HACCP у ресторанах;

7. Робота зі звітністю по встановленим стандартам компанії;

8. Оптимізація та вдосконалення операційних процесів на рівні мережі.

Ключова інформація

1. Цілеспрямована

2. Аналітичний склад розуму

3. Націлена на результат

4. Відповідальна

5. Маю розвинену логіку

6. Легко навчаюсь

7. Емпатична

8. Добре розвинена пам'ять

Навчалась в 1 закладі

Національний університет харчових технологій

Готельно-ресторанна справа

Київ, 2014

Володіє мовами

Англійська

середній

Анна

Операційний директор, директор ресторану

Київ

60 000 грн.

31 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому