Працювала в 5 компаніях   8 років 1 місяць

Торгівля роздрібна / Retail, Освіта, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Медіа / ЗМІ

Quality control manager

ТОВ Ємаркет Україна (ОЛХ)

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 9 місяців

08.2022 - 05.2024

Головні обов'язки: проєктна робота адміністративного напрямку; прослуховування дзвінків менеджера та оцінювання відносно затвердженого бланка якості; проведення зворотніх зв'язків для менеджерів після отримання ними оцінок; підготовка та проведення щомісячних тестувань для менеджерів по продукту компанії; опрацювання запитів сейлз менеджерів через дошку Jira; опрацювання та часткове адміністрування запитів сейлз менеджерів в Salesforce; створення звернень та Survey в Salesforce; розробка та запуск навчальних програм для менеджерів; наповнення внутрішніх баз знань компанії згідно із запитом користувачів; погодження та впровадження змін основних правил та регламентів всередині колективу; пряма участь в лекторному навчанні нових співробітників тощо.

Менеджер по роботі з клієнтами

ТОВ Ємаркет Україна (ОЛХ)

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

11.2021 - 08.2022

Робота зі вхідною лінією клієнтів: опрацювання питань, пропозицій та скарг клієнтів загальної лінії; технічне вирішення проблем клієнтів; надання інформації стосовно послуг компанії та основного функціоналу сайту компанії. Одні з найкращих показників якості за весь період роботи в команді.
  • В2В клієнти
  • Фізичні особи

Методист

ФОП Дяченко М.М.

Освіта

3 роки 11 місяців

11.2017 - 10.2021

Організація, що займалась проведенням всеукраїнських шкільних конкурсів.
Посадові обов'язки: робота зі вхідною/вихідною лініями, письмовими зверненнями (пошта + месенджер); консультація потенційних клієнтів щодо питань з участі та проведення конкурсів; робота з банківськими виписками та контроль оплати згідно виставлених рахунків; вичитка та редагування конкурсних завдань з української, англійської, німецької та французької мов; підготовка макетів завдань до друку; контроль проведення конкурсів; робота з поштовими реєстрами та контроль відправлень завдань та підсумкових результатів; створення та підготовка до друку макетів сувенірної продукції (набори наліпок, екосумки, сертифікати та інша продукція); підготовка та розповсюдження рекламних матеріалів в соціальних мережах та на сайті конкурсів.
Як результат, проведення конкурсів на авдиторію 500к+ учасників за навчальний рік учнів шкіл та коледжів віком від 8 до 17 років.

Менеджер з комунікацій

ТОВ РСГП "Столичний"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

11 місяців

04.2016 - 03.2017

Основні обов'язки: планування, проведення та контроль зовнішніх та внутрішніх PR-кампаній; координація роботи медіа-ресурсів компанії; координація та розробка креативних матеріалів (в тому числі у якості дизайнера); інформаційне наповнення соціальних мереж та офіційного сайту компанії; забезпечення інформаційного супроводу різноманітних заходів компанії; робота з авдиторією компанії - спілкування з клієнтами ринку як в приймальному відділенні, так і відповіді на різноманітні питання в соц.мережах; моніторинг відгуків та робота з покращення функціоналу організації; написання рекламних та інформаційних матеріалів для незалежних ЗМІ стосовно новин, акцій та анонси майбутніх подій; підготовка, організація та проведення різноманітних заходів на території компанії.

Позаштатний кореспондент

ЗМІ "Наше місто" (Вишневе)

Медіа / ЗМІ

5 місяців

09.2015 - 02.2016

Основні обов'язки: репортажі щодо профільних заходів та подій міста; написання аналітичних матеріалів; проведення інтерв'ю; наповнення стрічки новин.

Ключова інформація

  • Міжкультурна компетентність
  • Проактивний підхід
  • Творчість в розв'язанні проблем
  • Рішучість
  • Ефективне управління часом
  • Швидко навчаюсь
  • Вмію навчати інших
  • Не боюсь відповідальності
  • Не боюсь викликів
  • Користувач Sales force
  • Jira
  • Zendesk
  • Lightroom
  • Photoshop
  • Sales expert
  • Можу говорити про складне простими словами
  • Віддаюсь роботі на 10000%

Навчалась в 1 закладі

Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"

Факультет української філології та соціальних комунікацій; спеціальність - журналіст

Луганськ, 2017

Володіє мовами

Англійська

середній

Французька

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Про себе - якщо коротко

Більше 10 років займаюся фотографією, маю в портфоліо більше 400+ робіт на різноманітних івентах та персональних зйомках, в тому числі - театральні та концертні фоторепортажі. Біля 15 років цікавлюся та активно розвиваю навички рецензування та мистецтва критики - здебільшого відносно вистав театрів, також маю навички інтерв'ювання акторів, режисерів, музикантів, а також політичних та соціальних діячів. Вільно розмовляю (та пишу) українською й російською мовами; англійська - середній рівень; французька - початковий рівень (але я в процесі, хочу вчити далі). Головна навичка: швидко пристосовуюсь. Готова брати на себе відповідальність. Вмію швидко опрацьовувати великий обсяг інформації та підсумовувати отримані результати. Маю досвід у навчанні як наявного менеджерського складу компанії, так і стартове та адаптивне навчання для нових категорій сейлз-менеджерів (й дуже люблю це робити). Готова розвивати вашу компанію й розвиватися разом із вами!

Вікторія

Quality control manager

Київ

35 000 грн.

30 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 дні тому