Працював в 3 компаніях   4 роки 6 місяців

Послуги для бізнесу - інше, Шоу-бізнес, FMCG

Івент менеджер

NRB-development

Послуги для бізнесу - інше

1 рік 3 місяці

08.2016 - 11.2017

Посадові обов'язки: організація корпоративних заходів, розробка концепцій, сценарних планів, ведення документообігу.

Професійні навички та досягнення: 1 місце на Ukrainian Event Awards 2017 у номінації “Найкращий конгрес\конференція” за реалізацію проекту “Дилерська конференція “Українська Мрія Renault”. Успішно реалізовано понад 50 проектів різного рівня масштабу та складності.

Менеджер з організації громадського харчування

Артпікник Слави Фролової

Шоу-бізнес

5 місяців

05.2015 - 10.2015

Посадові обов'язки: організація точок харчування згідно з концепцією заходу, контроль за дотриманням правил участі, допомога у забезпеченні комерційної діяльності

Професійні навички та досягнення: успішно організований фудкорт фестивалю, налагоджено інфраструктуру для повноцінної роботи з дотриманням безпекових норм

арт-директор

Трипільське Сонце, ТОВ

FMCG

2 роки 7 місяців

04.2012 - 11.2014

Посадові обов'язки: проведення заходів для закладу (календарні свята, тематичні вечірки), організація заходів для гостей (весільні урочистості, корпоративні вечірки, ігрові квести з елементами тім-білдингу, інші заходи), проведення рекламних кампаній закладу (SMM, зовнішня реклама), участь у виставках та фестивалях, акції для підвищення інтересу до закладу.

Професійні навички та досягнення: розвинений напрямок весільних банкетів (збільшено кількість банкетів, підвищено рівень обслуговування), реструктуризовано витрати на рекламні кампанії, створено новий сайт від ідеї до наповнення, збільшено присутність в інтернеті як на спеціалізованих сайтах, так і в соціальних мережах для отримання більш ефективного та швидкого зворотного зв'язку. Ініційовано ребрендинг комплексу та розпочато його реалізацію – розроблено назву, логотип, фірмовий стиль. Реалізовано технічне насичення для ефективнішого використання локації закладу.

Навчався в 1 закладі

Приватний вищий навчальний заклад "Херсонський економічно - правовий інститут"

Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності

Херсон, 2001

Дмитро Володимирович

Менеджер

Київ

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому