Працювала в 1 компанії   6 років 7 місяців

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

Freelance Senior Recruiter

Назву компанії приховано

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

6 років 6 місяців

01.2018 - до теперішнього часу

  • Freelance Senior Recruiter який працював як українських, так і міжнародних компаніях, спеціалізується на повному циклі рекрутингу. Володію більш ніж 6 роками досвіду у різних сферах включаючи ІТ та не-ІТ сфери, IGAMING галузі та пов'язаних з нею сферах, та автомобільної промисловості, а також електронної комерції.
    З метою забезпечення успішного підбору кандидатів, здійснював управління рекрутинговими процесами, від пошуку до остаточного відбору, а також співпрацював з різними зацікавленими сторонами для досягнення бізнес-цілей.
    Маю досвід у розробці ефективних стратегій рекрутингу та постачання високоякісних кадрів. Володію вільно українською, російською, володію англійською на рівні вище середнього, маю обширний досвід у пошуку кандидатів, їх оцінці та управлінні відносинами.
    Основні навички:
  • Full-Cycle Recruitment: від публікації вакансії до прийняття пропозиції, забезпечуючи професійний та персоналізований підхід.
  • Candidate Sourcing: Вмілий у побудові та підтримці міцних стосунків з кандидатами для розуміння їхніх кар'єрних цілей та забезпечення виняткового досвіду для кандидатів.
  • Партнерський підхід до роботи з керівниками відділів та керівництвом для вирішення потреб у наймі та досягнення стратегічних цілей організації.
  • Reporting and Analytics: Вмілий у використанні даних та аналітики рекрутингу для оцінки ефективності стратегій приваблення та прийняття обґрунтованих рішень.

Досягнення: зменшення показників часу на закриття вакансії завдяки впровадженню інноваційних стратегій приваблення.

Успішно закриті вакансії:
Software Engineers (Frontend, Backend, Full-stack)

Product Owners

Project Managers

Digital Marketers

UI/UX Designers

SEO Specialists

Marketing Specialists

HR Professionals

Sales Representatives

Operations Managers

Finance Specialists

Legal Counsel

Gaming Industry Specialists

Betting Industry Specialists

Анонімний пошукач

Freelance recruiter (betting, gaming, affiliate)

Київ

35 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому