Працювала в 2 компаніях   12 років 4 місяці

Медицина та Охорона здоров'я, Державний сектор

Соціальний працівник для маломобільних людей та дітей з інвалідністю.

Харківська лікарня невідкладної допомоги

Медицина та Охорона здоров'я

3 роки 4 місяці

10.2018 - 02.2022

Контроль процесу лікування та стану здоров'я. Допомога в пересуванні, в гігієнічних процессах. Контроль емоційного та фізичного стану. Лікувальна фізкультура. Забезпечення отримання базових потреб.

Диспетчер

ГУ ДСНС України у Харківській області

Державний сектор

8 років 10 місяців

02.2007 - 12.2015

Екстрене реагування на виклики від населення. Стабілізація людей в період гострого стресу, для чіткості інформації про подію. Моніторинг ситуації під час ліквідації пожеж та подій техногенного характеру.
Взаємодія з державними та контролюючими органами, які задіяні в локалізації та ліквідації наслідків події. Ведення документообігу в письмовому та електронному форматі.

Ключова інформація

Емпатичнісь. Стресостійкість. Автономність. Комунікабельність. Відкритість. Самомотивація. Швидка адаптація. Відкритість до нових знань.

Володіє мовами

Польська

вільно

Додаткова інформація

Особиста інформація для роботодавців.

Пенсіонер, ||| група інвалідності. Інвалідність пов'язана з проходженням служби в ДСНС України в Харківський області. Вмію підтримувати інших та розділяти навантаження. Здатна працювати у складних умовах і контролювати рівень особистого стресу та стан стресу людей, які знаходяться поряд. Вмію чітко розставляти приорітети для виконання завдань та працювати в команді.

Пісна Олексіївна

Соціальний працівник

Харків

25 000 грн.

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому