Працювала в 4 компаніях   34 роки 2 місяці

Промисловість та Виробництво

Начальник випробувальної лабораторії

АТ «ЕКСІМНАФТОПРОДУКТ» м. Одеса

Промисловість та Виробництво

17 років 3 місяці

06.2007 - до теперішнього часу

- Забезпечення планування та організації роботи лабораторії у повній відповідності до вимог стандартів ДСТУ EN ISO/IEC 17025, ISO, EN, ДСТУ, ТУ, чинної нормативної документації, методичних вказівок та інструкцій.

- Забезпечення організації по проведенню випробувань показників якості продукціїзгідно діючим нормативним документам при прийманні, зберіганні та відпустці.

- Проведення внутрішнього лабораторного контролю якості проведення випробувань та перевірка правильності ведення лабораторної документації та чіткого оформлення результатів випробувань, вживання заходів, щодо усунення виявлених невідповідностей.

- Забезпечення робочих місць всією необхідною легалізованою та актуалізованою нормативною документацією на продукцію та методи їх випробування, та проведення технічного навчання по вивченню діючих нормативних документів (ДСТУ EN ISO/IEC 17025, ISO, EN, ДСТУ, ТУ) та змін до них.

- Проведення роботи за здійсненням нагляду за технічною справністю випробувального обладнання (ВО), приладів і засобів вимірювальної техніки (ЗВТ) та вживанням заходів, щодо своєчасного проведення ремонту та технічного обслуговування ЗВТ і ВО. Складання графіків повірки та калібрування ЗВТ і ВО, та забезпечення своєчасного їх виконання.

- Проведення роботи по навчанню персоналу та підвищенню кваліфікації увідповідності до вимог системи управління якості, і нормативної документації.

- Робота з освоєння та впровадження нових методів випробувань та нового обладнання. Контролювання умов зберігання реактиві, витратних матеріалів та зразків продукції у відповідності з діючими нормами.

- Забезпечення підготовки документів та проведення акредитації лабораторії, згідно вимогам ДСТУ EN ISO/IEC 17025, Розробка документів по системі управління якістю, забезпечення впровадження та функціонування системи управління якістю, та ознайомлення з нею персонал лабораторії. Управління документами системи управління якістю: аналіз, актуалізація, облікдіючих та розробка нових документів системи.

- Здійснення підготовки, організації та проведення внутрішніх аудитів. Аналізування невідповідностей та розробка корегувальних дій. Проведення аналізу ефективності проведення внутрішніх аудитів системи управління якості, і контроль за виконання корегувальних дій.

- Проведення роботи з управління ризиками системи управління якості (виявленняризиків і можливостей). Розробка та провадження дій спрямованих на мінімізацію ризиків.

- Участь у розробці інструкцій з охорони праці, посадових інструкцій персоналу лабораторії.

- Проведення атестації робочих місць лабораторії.

- Проведення робіт по підготовці документів та оформлення ліцензії на проведення господарської діяльності з прекурсорами. Виконання робіт з прекурсорами та ведення передбаченої документації відповідно порядку обігу прекурсорів під час їх придбання, транспортування, зберігання та використання.

- Складання заявок на придбання ВО, ЗВТ, витратних матеріалів і реактиві,необхідних для проведення показників якості продукції. Проведення оцінки постачальників та обґрунтування щодо вибору постачальника обладнання, матеріалів та послуг.

- Ведення договірної роботи (оформлення договорів, актів виконаних робіт, формуваньдля надання рахунків-фактур та виконання процедури закриття договорів)

- Ведення обліку товарно-матеріальних цінностей, що використовуються в лабораторії. Своєчасне списання лабораторного обладнання, матеріалів та реактивів. та складанні необхідної звітності.

- Ведення архіву та номенклатури справ лабораторії (раціональне збереженнядокументації, ідентифікація документації, зручність для роботи з нею, виключення вільного доступу сторонніх осіб, виключення можливості втрати), складання актів вилучення для знищення документів лабораторії термін зберігання яких закінчився.

Начальник Випробувальної лабораторії з контрою виробництва за сумісництвом

АТ «ОДЕСНАФТОПРОДУКТ» м. Одеса

Промисловість та Виробництво

12 років 3 місяці

07.2011 - 10.2023

Забезпечення планування та організації роботи лабораторії у повній відповідності до вимог стандартів ДСТУ EN ISO/IEC 17025, ISO, EN, ДСТУ, ТУ, чинної нормативної документації, методичних вказівок та інструкцій. Забезпечення організації по проведенню випробувань показників якості продукції згідно діючим нормативним документам при прийманні, зберіганні та відпустці. Проведення внутрішнього лабораторного контролю якості. Забезпечення робочих місць всією необхідною легалізованою та актуалізованоюнормативною документацією на продукцію та методи їх випробування, та проведення технічного навчання по вивченню діючих нормативних документів (ДСТУ EN ISO/IEC 17025, ISO, EN, ДСТУ, ТУ) та змін до них. Проведення роботи за здійсненням нагляду за технічною справністю випробувальногообладнання (ВО), приладів і засобів вимірювальної техніки (ЗВТ) та вживанням заходів, щодо своєчасного проведення ремонту та технічного обслуговування ЗВТ і ВО. Складання графіків повірки та калібрування ЗВТ і ВО, та забезпечення своєчасного їх виконання. Проведення роботи по навчанню персоналу та підвищенню кваліфікації. Робота з освоєння та впровадження нових методів випробувань та нового обладнання. Контролювання умов зберігання реактиві, витратних матеріалів та зразків продукції у відповідності з діючими нормами. Розробка документів по системі управління якістю. Участь у розробці інструкцій з охорони праці, посадових інструкцій персоналу лабораторії. Проведення атестації робочих місць лабораторії. Складання заявок на придбання ВО, ЗВТ, витратних матеріалів і реактиві, необхідних для проведення показників якості продукції. Проведення оцінку постачальників та обґрунтування щодо вибору постачальника обладнання, матеріалів та послуг. Ведення договірної роботи (оформлення договорів, актів виконаних робіт, формуваньдля надання рахунків-фактур та виконання процедури закриття договорів). Ведення обліку товарно-матеріальних цінностей, що використовуються в лабораторії. Своєчасне списання лабораторного обладнання, матеріалів та реактивів. та складанні необхідної звітності.

Інженер – технолог (хімічних технологій)

АТ «ЕКСІМНАФТОПРОДУКТ» м. Одеса

Промисловість та Виробництво

16 років

06.1991 - 06.2007

- Забезпечення контролю якості продукції на підприємстві згідно діючим нормативним документам під час її приймання, зберігання та відпустці.

- Освоєння та впровадження нових методів випробувань і нового обладнання.

- Перевірка відповідності реактивів та приготування робочих розчинів.

- Ведення внутрішнього лабораторного контролю якості.

- проведення випробувань та перевірка правильності ведення лабораторної документації.

- Підготовка документів та проведення атестації лабораторії.

- Участь у розробці, актуалізації та управлінні внутріщньою документацією.

- Метрологічне забезпечення лабораторії: складання графіків повірки, та проведення метрологічна повірка і калібрування ЗВТ та ВО .

- Організація своєчасного ремонту ЗВТ та ВО.

- Навчання працівників.

- Контроль умов зберігання витратних матеріалів та зразків продукції.

- Складання пояснювальних записок, надання і оформлення обґрунтованих заявок напридбання ВО, ЗВТ, витратних матеріалів і реактивів, необхідних для проведення показників якості продукції.

- Ведення архіву та номенклатури справ лабораторії (раціональне збереженнядокументації, ідентифікація документації, зручність для роботи з нею, виключення вільного доступу сторонніх осіб, виключення можливості втрати), складання актів вилучення для знищення документів лабораторії термін зберігання яких закінчився.

Лаборант хімічного аналізу

АТ «ЕКСІМНАФТОПРОДУКТ» м. Одеса

Промисловість та Виробництво

10 місяців

08.1990 - 06.1991

- Приймання зразків продукції для проведення випробувань.

- Визначення фізико-хімічних та хімічних показників якості продукції відповідно довимог чинних стандартів і технічних умов.

- Обробка отриманих результатів у вигляді звітів, протоколів якості , довідок випробувань.

- Ведення лабораторних журналів, оформлення результатів аналізів згідно звимогами чинних нормативної документації.

- Нагляд за справним станом лабораторного устаткування.

- Підготовка контрольно-вимірювальної апаратури до державної повірки.

Ключова інформація

Уміння працювати в колективі і формувати команду, координувати та контролювати її діяльність, організовувати роботу та оперативно приймати рішення в складних ситуаціях. Вміння прий мати рішення і аргументовано відстоювати свою точку зору. Досвід успішного проходження перевірок контролюючих органами. Робота з первинною документацією. Відповідальність, здатність до швидкого навчання .

Навчалась в 1 закладі

Одеський політехнічний інститут

Хіміко-технологічний факультет, інженер - хімік - технолог основного органічного та нафтохімічного синтезу

Одеса, 1990

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

«Оновлення законодавства України в сфері технічного регулювання. Акредитація випробувальних лабораторій в НААУ відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2006. Метрологічний нагляд та лабораторний контроль. Нова редакція ISO/IEC DIS 17025:2017»

Київ, 2017

ТОВ «НТЦ ІНСТАЛСЕРВІС»

«Оцінювання невизначеності вимірювань у лабораторіях»

Харьков, 2017

ННЦ «Інститут метрології»

«Розробка та впровадження систем управління якістю відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2006»

Харьков, 2017

ННЦ «Інститут метрології»

«Метрологія. Настанова щодо визначення міжкалібрувальних інтервалів засобів вимірювальної техніки (ДСТУ ILAC-G 24/OIML D 10:2013)»

Харьков, 2017

ННЦ «Інститут метрології», м. Харків

«Внутрішній аудит в лабораторіях за ДСТУ ISO\IEC 17025-2006»

Киев, 2007

НКЦ «Євроакадемія», м. Київ

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Впевнений користувач ПК (Excel, MS Word)

Тетяна

Начальник лабораторії, інженер-хімік, менеджер з якості

Одеса

56 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому